“Service 4+”, program permanent de service pentru automobile Opel mai vechi de patru ani

0
1055

Începând cu luna august, Opel oferă clienţilor cu vechime o ofertă permanentă, pe termen nelimitat, pentru o serie de operaţiuni de service realizate la dealeri autorizaţi din România.

Programul, denumit Service 4+, include cele mai frecvente intervenţii şi le oferă la preţuri fixe, indiferent de dealerul inclus în program care realizează operaţiunea. Manopera este, de asemenea, inclusă în preţul comunicat, iar la intervenţii se utilizează exclusiv piese de origine şi ulei GM.

Constantin Avromescu, Opel Country Director România, explică gradul mare de aplicare al acestei oferte: “Utilizarea noului program de service este simplă şi nu necesită vreo înregistrare prealabilă sau cost suplimentar faţă de ceea ce se comunică. Beneficiază de soluţiile propuse de Service 4+ automobile Opel mai vechi de patru ani, indiferent dacă au fost achiziţionate din România sau din afara ţării.”

În cadrul programului Service 4+ sunt acoperite cele mai frecvente operaţiuni pentru automobile care au depăşit vârsta de 4 ani. Un pachet service complet include filtru ulei, garnitură, bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polen, ulei, verificare frâne şi manopera şi are preţul maxim de 499 lei, TVA inclusă, la utilizarea uleiului full sintentic 5W30.

Toate informaţiile de preţ pentru modelele incluse în program sunt disponibile online, pe www.opel.ro. Iata doar câteva exemple de preţ pentru Opel Astra G: schimb de ulei 99 lei, pachet complet service 449 sau 499 lei (în funcţie de ulei), pachet service motor 199 sau 249 lei (în funcţie de ulei), schimb filtru de aer 49 lei, schimb bujii 69 lei, schimb baterie 299 lei, schimb amortizoare faţă 549 lei – toate exemplele de preţ includ TVA.

Modelele pentru care se aplică oferta Service 4+ sunt acest moment Opel Corsa B, Opel Corsa C, Opel Astra F, Opel Astra G, Opel Astra H, urmând ca noi modele şi motorizări să fie adăugate.