Noul MINI Clubman, informatii si fotografii oficiale

MINI accelereaza ritmul de schimbare a generatiilor in familia sa de modele si prezinta primele informatii si fotografii cu noul MINI Clubman.

Lansare MINI John Cooper Works

Noul MINI John Cooper Works a debutat în România în cadrul evenimentului MINI John Cooper Works Academy. Desfasurat în perioada 28-30 mai, aceasta a oferit posibilitatea pentru peste 150 de clienti potentiali sa descopere calitatile dinamice remarcabile ale noului model. Evenimentul a avut loc in premieră pe Autodromul Titi Aur, un cadru perfect pentru a dezlantui toti cei 231 CP ai MINI John Cooper Works.

MINI Taxi gratuit si aplicatie MINI Noaptea Muzeelor pentru iOS si Android

Pentru al cincilea an consecutiv MINI este alaturi de Noaptea Muzeelor, proiect coordonat de Reteaua Naţionala a Muzeelor din România. Pentru evenimentul organizat în noaptea dintre 16 şi 17 mai, MINI Taxi continuă traditia si asigura transportul gratuit în timpul acestui eveniment, în Bucuresti. MINI a stabilit o tradiţie bogată a participării la Noaptea Muzeelor cu deja lengendarul MINI Taxi gratuit.

Raliul Dakar – MINI in frunte, Peugeot revine in competitie direct in modul cursa

Ediţia 2015 a Raliului Dakar a început duminica la Buenos Aires, fiind marcata de debutul bun al echipajelor MINI (protagoniste si ale editiilor anterioare) dar si de revenirea marcii Peugeot in competitie.

Noul Mini cu 5 usi

Mini a lansat primul model cu 5 usi ce va fi disponibil incepand din aceasta toamna. Acesta are un ampatament extins cu 72 de milimetri...

MINI PACEMAN COOPER S vs. NISSAN JUKE NISMO – We are the crazy kids!

Intrucit lansarea lui MINI Paceman a coincis cu aparitia versiunii NISMO a lui Nissan Juke, ni s-a parut firesc sa comparam MINI Paceman Cooper S cu 184 CP si 260 Nm cu Nissan Juke NISMO cu 200 CP si 250 Nm, mai ales considerind si faptul ca preturile de baza ale celor doua modele pleaca de la niveluri similare in jurul valorii de 30.000 EUR cu TVA.

MINI Paceman John Cooper Works prezentat in premiera la Bucuresti

Noul MINI Paceman John Cooper Works a fost prezentat in premiera la București în cadrul unui eveniment dedicat gamei MINI John Cooper Works.

MINI Paceman si MINI Countryman intr-o prezentare exotica

Noul Paceman impreuna cu MINI Countryman au fost prezenti la lansarea noilor parfumuri exclusive by Kilian într-o atmosferă cu adevărat specială.

PREMIERA: Lansare Mini Paceman in Romania

Automobile Bavaria a organizat simbata, 2 martie, la sediul sau din Baneasa, lansarea in premiera pentru Romania a noului model Mini Paceman. Evenimentul s-a...

“Wertmeister 2013”: MINI pentru al nouălea an în topul valorilor de revânzare

  Clasamentul Wertmeister al Auto Bild a oferit o nouă confirmare: plăcerea condusului este recompensată - pe piaţa din Germania, MINI Cooper S îşi menţine...