MINI Taxi gratuit si aplicatie MINI Noaptea Muzeelor pentru iOS si Android

0
289

Pentru al cincilea an consecutiv MINI este alaturi de Noaptea Muzeelor, proiect coordonat de Reteaua Naţionala a Muzeelor din România. Pentru evenimentul organizat în noaptea dintre 16 si 17 mai, MINI Taxi continua traditia si asigura transportul gratuit în timpul acestui eveniment, în Bucuresti. MINI a stabilit o traditie bogată a participarii la Noaptea Muzeelor cu deja lengendarul MINI Taxi gratuit. Acest program este gratuit, la dispozitia celor care vor să descopere muzeele din Bucureşti. Automobilele participante la eveniment sunt semnalate cu logo-ul MINI Taxi pe portiere şi gata să-i poarte pe doritori către urmatorul muzeu. În acest an, în prim-plan între modele disponibile la test, sunt noile MINI Hatch cu 3 şi 5 uşi.

P90183774-highRes

Suplimentar, pentru a putea descoperi mai uşor muzeele care participă la eveniment, MINI oferă o aplicaţie dedicată, „MINI Noaptea Muzeelor 2015”, disponibilă pe iOS şi Android. O nouă dezvoltare a aplicaţiei MINI Noaptea Muzeelor, disponibilă pentru iOS şi Android, oferă o perspectivă completă asupra tuturor obiectivelor din România care sunt înscrise pentru acest eveniment. Aceasta oferă o hartă interactivă, o listă a tuturor locaţiilor participante în program alături de orarul în timpul evenimentului. De asemenea, utilizatorii pot rezerva un MINI Taxi pentru a ajunge de acasa în oraş, dar numărul de astfel de servicii este limitat.

Cea de-a treia generaţie MINI Hatch vine, în premiera pentru marcă, şi cu o versiune cu 5 uşi pentru un plus de spatiu interior şi ergonomie.  Noul model păstreaza elementele distinctive ale mărcii precum farurile şi formele rotunde, grila hexagonală, consolele deosebit de scurte, montantii de culoare neagră şi acoperişul contrastant, display-ul central rotund la interior sau celebrele butoane în stil retro. Alături de elemente clasice de design, noile modele vin cu tehnologie de ultima ora: motoare MINI TwinPower Turbo, solutii MINIMALISM şi norme EU6 pentru consum minim şi emisii reduse, un sasiu deosebit de agil cu noul sistem de suspensii cu amortizoare adaptive, precum şi soluţii sofisticate la interior precum Head-Up Display, solutii pentru internet MINI Apps sau sisteme de asistenţă precum avertizare de coliziune şi de prezenta a pietonilor cu functie de frânare.

P90183773-highRes

Pentru toti cei care au rămas entuziasmaţi de experienţa MINI, a fost pregătita şi o oferta speciala de finantare – MINI99 (www.mini99.ro), care debutează cu ocazia Noaptea Muzeelor, care permite achiziţionarea unui MINI Hatch 5 usi cu o rată lunară începând de la 99 de Euro. Oferta are la bază programul MINI Select, un serviciu de finanţare cu valoare reziduală mare şi posibitatea de a schimba modelul dorit o dată la trei sau patru ani.