Black Friday la New Kopel Group

New Kopel Romania, compania care a introdus în România conceptul de Black Friday pentru piața auto, lansează săptămâna Black Friday, cu reduceri și discounturi...

Renault Twizy – acum disponibil si in Romania

  Renault Twizy, 100% electric, 100% revoluționar, 100% Renault, este disponibil de astăzi în România Cu un design complet inovator, un concept îndrăzneț şi ecologic, cvadriciclul...

Renault Clio 1.2TCe 120CP EDC Dynamique – Confort urban

Am testat Renault Clio Dynamique cu noul motor 1.2TCe de120 CP echipat cu transmisia automata cu dublu ambreiaj numita EDC

Renault Captur 1.5dCi 90CP Dynamique – distractie urbana

Ideea de crossover mic pentru oras este foarte la moda, iar Renault pare sa fi gasit reteta ideala. Ingredientele principale sunt tehnologie moderna si un design jucaus cu multiple posibilitati de personalizare.

Noua gamă Renault Mégane facelift a fost lansată oficial în România

Renault România a lansat, aseară, oficial, pentru presa din România noua gamă Renault Mégane facelift, în cadrul unui eveniment centrat pe ideea „Practical gets beautiful”. Prezentarea noilor modele a fost completată de prezentarea noilor Renault Store, un concept de showroom mai modern şi mai prietenos.

Noul Renault Trafic

Renault confirma lansarea pentru anul acesta a noului Renault Trafic ce va fi asamblat la uzina Renault din Sandouville, Franta.

RENAULT CAPTUR – ”MAȘINA ANULUI 2014 ÎN ROMÂNIA”

Renault Captur a obținut 155 de puncte și a ocupat primul loc în clasamentul celei de-a cinsprezecea ediții a competiției organizată de Asociația Presei Auto din România.

Renault Fluence 1.6 dCi Dynamique – Maturitate deplina

Anul acesta, Renault a realizat un facelift al modelului Fluence, facelift care a fost axat pe 3 directii principale: implantarea cu foarte mare succes a unei noi fete frontale aliniate la noua imagine de marca Renault, imbunatatirea ambiantei si a calitatii materialelor la interior precum si montarea noului si senzationalului motor 1.6 dCi de 130 CP, pe care am avut deja ocazia sa il testam pe Mégane GT. Prin bunavointa importatorului Renault in Romania, am avut ocazia sa testam noua colectie Fluence 2013 si sa vedem cum s-a maturat sedan-ul compact francez.

Carlos Tavares pleaca de la Renault cu efect imediat

Un comunicat de presa foarte scurt emis de Renault Group astazi anunta plecarea imediata a Directorului de Operatiuni (Chief Operating Officer-COO), Carlos Tavares.

RENAULT CLIO 1.5 dCi – Valoare consacrata

Dupa primul contact avut cu Clio 0.9TCe, am vrut sa vedem sa vedem ce stie sa faca mai bine versiunea diesel, si am testat Renault Clio 1.5 dCi Energy 90CP Dynamique.