Renault Twizy – acum disponibil si in Romania

0
435

 

RENAULT TWIZY (X09) - PHASE 1 - GAMME 2013

Renault Twizy, 100% electric, 100% revoluționar, 100% Renault, este disponibil de astăzi în România

Cu un design complet inovator, un concept îndrăzneț şi ecologic, cvadriciclul 100 % electric Renault Twizy este disponibil acum si pentru clienţii din România.

Proiectat de la bun început ca un vector de mobilitate urbană 100% electrică, Twizy nu are echivalent pe piață.
Twizy se adresează tuturor celor care caută un vehicul ieşit din tipare, economic şi ecologic în aceeaşi măsură ce face ca agilitatea în trafic să devină un mod de viață.
Cu dimensiunile sale ultra compacte (2,34 m lungime, 1,24 m lățime) și centrul de greutate foarte jos, Twizy este capabil să se strecoare cu ușurință în traficul aglomerat și să parcheze în spații extrem de înguste.

Renault Twizy_3

În numai 6 secunde accelerează de la 0 la 45 km/h (același timp de accelerare ca și pentru un scuter de 125 cm3 pe o distanță de 50 de metri).
Mașina se poate branșa astfel la orice priză de 220 V.
Bateria se încarcă complet în 3 ore și 30 de minute. Având o autonomie certificată UTAC de 100 km în ciclu urban ECE-15, Twizy poate parcurge orice oraș de la un capăt la celălalt. Twizy este prevăzut cu echipamente specifice vehiculelor electrice: sistem de recuperare a energiei de frânare, tablou de bord cu afișare pentru econometru, autonomie, indicator baterie și eco scoring.

Dotările standard de confort și siguranță includ: airbag frontal, frâne cu disc pe toate roțile sau imobilizator electronic codat, centuri de siguranță, sistem de dezaburire și pre-echipare audio, tapițerie rezistentă la apă, 2 torpedouri și 2 spații de depozitare în spate (31L+ 55L).
Dotările opționale includ sistem de uși cu deschidere verticală, jante de aliaj, acoperiș panoramic, senzori de parcare și multiple posibilități de personalizare.

Twizy este disponibil în 2 variante:

  • TWIZY URBAN 45 (cvadriciclu ușor), cu preț de la 7000 € TVA inclus și
  • TWYZY Urban 80 (cvadriciclu greu), de la 7700 € TVA inclus.

La aceste prețuri se adaugă chiria bateriei de la 30 € TVA inclus/lună, pentru un rulaj de 2500 km/an. Twizy poate fi achiziționat și în sistem de leasing operațional, prin Renault Finance, în condiții foarte avantajoase, de la 194 € TVA inclus (chirie lunară șasiu și baterie), pe 36 luni, avans 15% și rulaj anual de 10.000 km. Informații suplimentare regăsiți în documentația comercială atașată.

Renault Twizy_4

În perioada iunie-iulie în mai multe centre comerciale din București, Iași, Cluj, Bacău, Timișoara și Constanța, vizitatorii vor avea ocazia să descopere modelul Twizy prin intermediul aplicației interactive Kinect, dar și a testelor dinamice organizate în parcările exterioare.

Source: Renault Romania