BMW 330e la vanzare in Romania – plug-in hybrid la pret de benzina

Dupa BMW X5 40e si BMW Seria 2 Active Tourer 220xe, BMW continua politica de promovare a modelelor plug-in hybrid la preturi competitive, comparabile cu motoarele pe benzină de putere similara. Noul BMW 330e plug-in hybrid este disponibil de la 36.650 Euro fara TVA, la un pret comparabil cu versiunea pe benzina BMW 330i cu aceeasi putere. BMW 330e este disponibil deja pentru comenzi şi este pregătit să debuteze pe piata in luna martie, o data cu BMW Seria 2 Active Tourer 220xe.

Seat traseaza strategia de dezvoltare pana in anul 2025

Seat traseaza strategia de dezvoltare pana in anul 2025. In cadrul unei intalniri ce a avut loc vineri, 30 octombrie, la care au participat 550 de directori si directori executivi din pietele unde SEAT activeaza, Presedintele Consiliului Director al SEAT, Dr. Francisco Javier García Sanz, împreuna cu noul Presedinte al Comitetului Executiv al marcii SEAT, domnul Luca de Meo, au anunțat strategia marcii pentru urmatorii 10 ani în vederea atingerii obiectivului propus, de a obtine profit de o maniera sustenabila.

Programul Mercedes-Benz – Fuel Duel, de acum si in Romania

Începând cu luna mai 2015, Mercedes-Benz Trucks a demarat si in România programul Fuel Duel, un proiect international prin care proprietarii de flote de camioane pentru transport, altele decât cele marca Mercedes-Benz, au ocazia sa testeze modelul Mercedes-Benz Actros, în comparatie cu un model din flota proprie.

NOUL LEXUS NX – Hibrid si turbo pe benzina. Provocator

Lexus a lansat în România în luna noiembrie a anului trecut noul model Lexus NX, primul model al mărcii în segmentul SUV-urilor de talie...

Rolls-Royce Motor Cars a realizat un nou record de vanzari in 2014

Conjunctura economica fluctuanta care aduce in discutie spectrul revenirii recesiunii sau al intirzierii relansarii economice pare sa nu ii afecteze pe producatorii auto de Super-Lux (automobile cu o valoare de peste 200.000 Euro net). Astfel, Rolls Royce Motor Cars a anuntat un nou record de vanzari realizat in anul 2014, prin comercializarea unui numar de 4.063 de automobile.

Hyundai Motor extinde programele de responsabilitate sociala adresate tinerilor antreprenori

n urma rezultatelor inregistrate in etapa „pilot”, Hyundai Motor extinde programele de responsabilitate sociala privind suportul acordat tinerilor europeni prin investitii permanente in cele doua programe de dezvoltare a abilitatilor profesionale, „Competente pentru viitor” si „Tineri antreprenori de succes”.

Carlos Tavares pleaca de la Renault cu efect imediat

Un comunicat de presa foarte scurt emis de Renault Group astazi anunta plecarea imediata a Directorului de Operatiuni (Chief Operating Officer-COO), Carlos Tavares.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, explica noutatile aduse de timbrul de mediu si Programul Rabla...

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a discutat pe larg despre noua modalitate de calcul a taxei auto, redenumita oficial „timbrul de mediu”, precum si despre...

Rezultate record de vanzari pentru Grupul BMW in 2012

Grupul BMW a anuntat rezultatele pentru anul trecut, si inca o data putem vorbi despre rezultate record de vanzari pentru Grupul BMW in 2012, cu...

Volkswagen creşte producţia noului Golf VII

Numărul de comenzi primite pentru noul Golf VII, ajuns în showroomuri în luna noiembrie, au depăşit chiar şi cele mai optimiste scenarii. Peste 100.000...