Dacia anunta 1000 de pre-comenzi pentru Dacia Duster in Marea Britanie

0
327

Pe o piata auto tot mai dificila pentru multi producatori, care sunt fortati sa anunte concedieri si inchideri de fabrici, Dacia continua sa evolueze contra curentului si sa inregistreze performante remarcabile. Astfel, potrivit unui comunicat dat publicitatii in Marea Britanie, Dacia a anuntat ca modelul sau virf de gama, Dacia Duster, a inregistrat deja 1000 de pre-comenzi, si asta chiar in conditiile in care primele exemplare vor fi livate in Regatul Unit de-abia in ianuarie 2013.

 

Dacia a ţinut să precizeze că performanţa este cu atât mai mare cu cât nici unul din viitorii 1000 de clienţi nu a condus varianta cu volan pe dreapta a SUV-ului românesc. Lista pre-comenzilor a fost deschisă în data de 28 iulie, iar până în prezent, dealerii care au reuşit să încheie cele mai multe pre-contracte sunt localizaţi în Scoţia şi Ţara Galilor.

Directorul de marketing al Dacia pentru Marea Britanie, Phil York, a declarat: ”Am ştiut întotdeauna că Dacia are potenţialul de a pătrunde cu succes pe o piaţă britanică stagnantă. Vârful nostru de gamă Duster se bucură de un start de succes, chiar şi înainte ca primele unităţi cu volan pe dreapta să fie livrate în Regatul Unit.

Dacia a mentionat faptul ca modelul Duster se bucură de un succes deosebit şi pe piaţa din India, acolo unde Renault, marca sub care se vinde SUV-ul românesc, a înregistrat deja 20.000 de comenzi pentru acest model.