Black Friday la New Kopel Group

0
374

New Kopel Romania, compania care a introdus în România conceptul de Black Friday pentru piața auto, lansează săptămâna Black Friday, cu reduceri și discounturi cumulate de 500.000 de euro la automobilele și serviciile din ofertele companiilor din grup.

În perioada 21-29 noiembrie, automobilele și serviciile comercializate de dealerul și serviceul auto Opel Union Motors, de către Sixt New Kopel Second Hand – divizia de autovehicule rulate și Sixt New Kopel – divizia de închirieri auto, au discounturi de până la 40%.

„New Kopel Group este un pionier în ceea ce privește inovația în sectorul auto. În anul 2005 am devenit pionieri în domeniul leasingului operațional și al închirierilor auto prin lansarea operațiunilor Sixt în România. În 2012 am lansat în premieră pe piața auto locală ofertele de Black Friday, care a devenit cel mai important eveniment al anului din punct de vedere al achizițiilor bunurilor de larg consum. În 2014 transformăm conceptul clasic de Black Friday și acordăm clienților o săptămână întreagă pentru a face o alegere calculată”, a declarat Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

Începând cu 21 noiembrie, ofertele New Kopel Romania vor fi disponibile la fiecare companie din grup.
Dealerul Opel Union Motors a pregătit pentru perioada 21-29 noiembrie 2014 discount-uri cumulate de aproape 270.000 de euro pentru cele 40 de modele Opel din stocul pentru campania Black Friday. Timp de 9 zile clienții pot obține reduceri de mii de euro pentru toate modelele Opel disponibile.

Cel mai mare discount depășește 13.000 de euro și este oferit pentru achiziția unui model Opel Antara cu echipare Cosmo, motorizare 2.2 CDTI și tracțiune 4×4. În cazul unui model Opel Insignia cu echipare Cosmo și motorizare 2.0 CDTI, reducerea ajunge la 7.562 euro.

Union Motors service Black Friday
Service-ul Union Motors
nu te lasă să pleci nepregătit la drum în perioada de iarnă și a pus la punct oferte pentru reparații și achiziția de piese. În cadrul ofertei de Black Fiday din intervalul 21-29 noiembrie clienții Union Motors beneficiază de o reducere de 40% pentru manopera reparațiilor din service și de un discount de 25% la achiziția de piese.
Şoseaua București – Ploiești nr. 145, București 013686. Telefon: 021 9405; +40 (0) 21/ 352 44 77

Divizia de vehicule rulate Sixt New Kopel SH a configurat oferte speciale pentru mai mult de 200 de automobile, cumulând reduceri de peste 100.000 euro. În cadrul campaniei prețurile coboară cu mii de euro pentru automobile rulate cu o vechime medie de 1,5 ani și cu garanție din bară în bară pentru o perioadă de 2 ani, în limita a 30.000 km. Oferta cuprinde mai mult de 10 mărci auto și modele din toate clasele.

Sixt SH - Black Friday

La Sixt Rent a Car toți vizitatorii au prețuri speciale. În perioada campaniei de Black Friday, 21-29 noiembrie, clienții pot rezerva automobile precum Ford Mondeo pentru un tarif special de la 25 euro/zi.
Rezervarea realizată în cadrul campaniei este valabilă pentru orice interval între 21.11.2014 și 31.03.2015, astfel că puteți alege încă de pe acum cu ce model doriți să mergeți în vacanța de Crăciun sau chiar mașina de care aveți nevoie pentru weekend-ul de Valentines Day.

Sixt Rent - Black Friday

Ofertele pot fi consultate pe site-urile www.opel-unionmotors.ro, www.union-motors.ro, www.sixtsh.ro, www.sixt.ro sau la sediul Grupului New Kopel din şoseaua Bucureşti – Ploieşti nr. 145, sector 1, Bucureşti, în intervalul 21-29 noiembrie 2014.
Grupul New Kopel, pionier în domeniul leasingului operaţional şi închirierilor auto în România, este un centru integrat de afaceri pentru clienții din piața auto și cuprinde diviziile Sixt rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia – Renault) și Sixt New Kopel Second Hand (dealer de autovehicule rulate).

 

Source: New Kopel Group