Noul Renault Trafic

0
678

Renault confirma lansarea pentru anul acesta a noului Renault Trafic ce va fi asamblat la uzina Renault din Sandouville, Franta. Acest model se va comercializa in 50 de tari. Noutatile aduse noii versiuni sunt prezente atat la exterior cat si la interior.

1_Noul Renault Trafic

Noutatile exterioare sunt reprezentative pentru noua imagine a Renault. Mai exact, in zona frontala modificarile sunt dominate de grila generoasa a radiatorului, sigla supradimensionata, bandoul lat, blocurile optice cu tenta dinamica dar si parbrizul ce este mai inclinat fata de versiunea anterioara.
Imaginea per ansamblu a modificarilor la exterior asigura un profil mai dinamic fata de versiunea anterioara. Acest profil dinamic este asigurat si prin liniile laterale mai bine conturate.

La interior este prezent un nou motor, 1.6 dCi ce vine cu un consum declarat de sub 6l/100km, fiind un record pentru acest segment.
Acest motor se va comercializa in doua variante: supraalimentare simpla si versiunea Twin-Turbo cu dublă supraalimentare. Acesta asigura cuplu suficient de la turatii joase, implicit asigura un demaraj eficient si o economie fata de motorul folosit pe anterior.

Noul Renault Trafic poate fi configurat in multiple variante (pana la 270 de versiuni).
Printre aceste versiuni mentionam ca se poate opta pentru 2 variante de inaltime, 2 variante de lungime, versiune furgon, cabina extinsa, platforma, transport persoane. Mai multe detalii gasiti la dealerii Renault.