RENAULT CAPTUR – ”MAȘINA ANULUI 2014 ÎN ROMÂNIA”

0
518

Renault Captur - Masina anului 2014 in Romania_2

Renault Captur a fost desemnată ”Mașina Anului 2014 în România” de către Asociația Presei Auto din România (APAR). Renault Captur a obținut 155 de puncte și a ocupat primul loc în clasamentul celei de-a cinsprezecea ediții a competiției organizată de APAR. Titlu ”Mașina Anului 2014 în România” confirmă atuurile modelului Renault Captur, un crossover urban, apreciat pentru inovațiile practice, în premieră pentru segmentul său, designul distinctiv, posibilitățile variate de personalizare, alături de tehnologiile multimedia de ultimă generaţie și motorizările performante şi eficiente. Renault Captur a concurat în finala concursului cu Peugeot 308, Skoda Octavia, Ford KugaChevrolet Trax, Hyundai i10, Nissan Note, Opel Adam, Toyota Auris, Mazda 3. Modele ajunse în finală au fost supuse unei sesiuni de test drive de către membrii juriului în cadrul căreia automobilele și-au pus în valoare abilitățile tehnologice și performanța echipamentelor din dotare.

Suntem onorați de titlul pe care Renault Captur l-a obținut, având în vedere prezența unor concurenti puternici din cadrul concursului. Mulțumim APAR pentru că de cincisprezece ani organizează această competiții si mulțumim clienților români, fără de care nu am fi putut câștiga acest premiu”, a declarat Mihai Bordeanu, Director de Marketing Renault România.

Gama Renault Captur cuprinde trei versiuni de echipare, respectiv Authentique, Expression și Dynamique şi trei motorizări: Energy TCe 90, Energy TCe 120 EDC și Energy dCi 90. Preţurile de listă pornesc de la 12.900 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique EnergyTCe 90 și ajung până la 18.100 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90 EDC.