14-15 mai: Circuit al cailor putere la Băneasa Shopping City

0
267

Timp un week-end (14-15 mai), Băneasa Shopping City şi Repsol, una din cele mai mari companii petroliere din lume, prin reprezentantul oficial MOTUS CEE îţi vorbesc despre respect, siguranţă în trafic şi plăcerea de a conduce într-o manieră inedită: transformarea parcării centrului comercial Băneasa Shopping City într-un adevărat circuit al cailor putere.


Sâmbătă, 14.05.2011 va avea loc Marşul “Respect în Trafic” ajuns deja la cea de a treia ediţie. Începând cu ora 10:00, peste 200 de motociclete şi maşini, având în frunte maşinile de raliu, vor mărşălui prin Bucureşti, având ca punct de plecare Parcul Carol (Piata Libertăţii) şi sosirea, în jurul orei 11:30, la Băneasa Shopping City.

În cele două zile de week-end, începând cu ora 13:00, piloţii de raliu, Bogdan Marişca, Danny Ungur, Vlad Cosma şi Ekaterina Stratieva – Bulgaria vor face demonstraţii spectaculoase de îndemânare pe un traseu special amenajat în parcarea Băneasa Shopping City. Cei mai norocoşi dintre spectatori vor putea fi copiloţii celebrilor campioni de raliu. Cascadorii Axxa (Dinu Sorin Marius), Petrean Adrian Sorin şi Sorin Zaharia vor putea fi admiraţi executând cele mai spectaculoase şi senzaţionale cascadorii pe motocicletă. Şi pentru că un show motorizat nu e complet fără dritfting, Sorin Ene/Hai’U şi Vasile Cristi/Mouse vor tăia răsuflarea celor prezenţi la faţa locului cu demonstraţiile lor.

“Noi nu milităm împotriva niciunei atitutidini! Mai exact, proactivitatea ne caracterizează, în acest mod rezultând şi implicarea noastră în motor sports. Suntem PENTRU Respectul şi Siguranţa în trafic şi, în acelaşi timp, vrem să facem lumea să nu uite că există o Plăcere în a conduce o maşină sau o motocicletă. Vom demonstra toate aceastea printr-o serie de evenimente menite să responsabilizeze şi să reamintească sentimentul plăcut pe care îl ai de multe ori la volan sau pe un motor. Vom începe cu maşinile şi motocicletele, dar vom continua în mod cert cu pietonii“, declară Codrin Adam, Regional Business Manager, Motus CEE România.

Concursurile cu premii Repsol cu şi pentru motociclişti vor întregi spectacolul pe două roţi din cele două zile, in timp ce gazda evenimentului, Cabral Ibacka, va întreţine atmosfera şi va oferi premiile norocosilor castigatori.

Foto | motorstory.ro