BMW Welt atinge numarul record de 10 milioane de vizitatori

0
322

Nu numai producatorul BMW atinge record dupa record in materie de vinzari, ci iata ca si BMW Welt, centrul multifunctional al marcii bavareze atinge niste recorduri proprii: dupa ce anul trecut a inregistrat un numar record de 2,3 milioane de vizitatori, anul acesta, pe 4 iulie, BMW Welt a inregistrat vizitatorul cu numarul 10.000.000 de la inaugurarea sa din 20 octombrie 2007. Fericitul cistigator a fost intimpinat de catre directorul BMW Welt, Thomas Muderlak, precum si de ambasadorul mărcii BMW, Alteţa Sa Regală Prinţul de Bavaria si a fost recompensat cu un cadoul special, si anume dreptul de a utiliza un BMW Z4 nou-nout vreme de 10 saptamini.

“Zece milioane de fani BMW entuziaşti în mai puţin de cinci ani confirmă cu tărie că programele noastre variate şi arhitectura fascinantă a clădirii au transformat BMW Welt într-un loc al experienţelor extraordinare. De-a lungul anilor următori, vom continua să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a oferi o experienţă de marcă unică pentru tineri şi vârstnici deopotrivă”, a declarat Thomas Muderlak.

Vizitatorii BMW Welt provin de pe toate continentele. Cel mai mare număr de oaspeţi internaţionali, 13%, vin din SUA; după care urmează Marea Britanie, cu 8%. Cei mai mulţi vizitatori, 59%, sunt din Germania, iar 37% dintre aceştia aparţin Bavariei. Aproape patru milioane de oameni au vizitat BMW Welt cel puţin de două ori. Vizitatorii din SUA profita de multe ori de programul de livrare europeana, adica isi pot receptiona vehiculul BMW produs in Europa direct la BMW Welt, dupa care isi fac vacanta prin Europa la volanul propriei masini intr-un circuit care cuprinde multe autostrazi germane nerestrictionate, dupa care BMW se ocupa de transportul vehiculului si re-livrarea in SUA. Sigur ca programul de preluare a noului automobil nu este restrictionat doar la clientii din SUA. Peste 76.000 de maşini au fost livrate până acum noilor clienţi chiar la BMW Welt, iar 10 % din acestia erau la cel putin a doua experienta de acest fel.

BMW Welt este la ora actuala una din principalele atractii turistice din Bavaria.  Peste 165.000 de vizitatori individuali au participat la peste 21.000 de tururi prin BMW Welt. Exista si un Junior Campus destinat copiilor si tinerilor: de-a lungul ultimilor ani, peste 85.000 de copii şi tineri au participat la programele BMW Junior sau au fost prezenţi la una dintre cele 1.250 de petreceri aniversare organizate în Junior Campus. BMW Welt functioneaza ca un adevarat centru multifunctional, oferind o serie de evenimente si programe foarte variate din zona culturii, a artei şi a distracţiei (indiferent că este vorba de un concert de jazz, recitări de poezie, clubbing, teatru de improvizaţie, duminici în familie, o premieră a unui film, eveniment de gală sau o masă rotundă), împreună cu festinuri culinare servite în numeroase restaurante. BMW Welt se afirma astfel ca un pilon principal in ascensiunea si consolidarea popularitatii brandului BMW.

Pentru mai multe informaţii despre BMW Welt, accesaţi: www.bmw-welt.com.