Cabral + Mitsubishi Outlander = fun, fun, fun

0
523

Ma dau cu motorul, ATV-ul si quad-ul de multi ani. Si pentru ca de fiecare data schimbam locatia si traseul raidului, avem nevoie de mobilitate. Asta inseamna ca de foarte multe ori am plecat prin tara avand legata de masina cate o remorca pe care statea cocotata o motocicleta sau un quad/ATV.

Astfel am invatat sa apreciez SUV-urile care au puterea necesara sa traga fara probleme o greutate de genul asta, fara a consuma, insa, prea mult carburant.

Asa este Outlander-ul pe care l-am testat. Foarte robust, cu un motor care n-a simtit deloc povara kilogramelor carate in carca si la remorca, cu o suspensie ferma si sigura pe sosea… m-a convins!

Am facut ceva drum cu el si ne-a placut si reactia la diferite intamplari si conditii de drum, masina e foarte ferma si sigura, nu ezita deloc atunci cand ai nevoie de o manevra brusca de evitare sau de o frana in extrem.

Mai mult, a menajat portofelul si, cu toata greutatea in plus, nu a devenit deloc mai gurmanda.

Pozitia de mers foarte buna, finisajele interioare peste media intalnita de obicei la SUV-uri, sistemul audio… si la interior toate te fac sa te simti mai mult decat bine!

Per ansamblu masina mi-a placut foarte mult, daca se mai iveste ocazia o mai iau la plimbari prin tara!

Cabral Ibacka


Susa |  Mitsubishi Romania