Pentru al cincilea an consecutiv Mercedes-Benz deruleaza testul gratuit de lumini

0
393

Pe tot parcursul lunii noiembrie, în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România, se desfăşoară un program gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare. Verificarea şi reglarea luminilor exterioare pentru toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz se pot efectua gratuit în perioada 1-30 noiembrie 2013. Campania se adresează tuturor posesorilor de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz, pentru a asigura o vizibilitate mai bună în trafic şi pentru a contribui la scăderea numărului de accidente pe timpul iernii. „Testul gratuit de lumini” este un proiect derulat pe plan local încă din 2009 de către Mercedes-Benz, prima companie auto care a organizat o campanie de acest fel la nivel naţional in România. Acest test reprezinta implementarea la nivel autohton a unei acţiuni ce se desfăşoară în Germania încă din anii ’50.

PI32_P_P_P_2012_active light real

„Testul gratuit de lumini a devenit un proiect cu tradiţie pentru Mercedes-Benz România, fiind deja la a cincea ediţie. Siguranţa în trafic reprezintă o prioritate pentru noi, iar testul de lumini este una dintre măsurile pe care le-am iniţiat în acest sens. În plus, dorim să oferim gratuit testarea şi reglarea luminilor exterioare tuturor posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz pentru a le răsplăti alegerea făcută – aceea de a se afla la volanul unui Mercedes-Benz”, a precizat Rolf Rosendaal, Director After-Sales Mercedes-Benz România.

Demersul este susţinut de Parteneriatul Român de Siguranţă Rutieră – GRSP România, o asociaţie voluntară, prezentă în România încă din anul 2000, care promovează şi contribuie la creşterea gradului de siguranţă rutieră a tuturor participanţilor la trafic. GRSP România utilizează o abordare de parteneriat între mediul de afaceri, societatea civilă şi autorităţile guvernamentale care împărtăşesc un interes comun pentru siguranţa rutieră. GRSP România este partenerul local al Parteneriatului Global de Siguranţă Rutieră (Global Road Safety Partnership – GRSP) – unul dintre cele patru programe Parteneri Business pentru Dezvoltare (Business Partners for Development – BPD) iniţiate de Banca Mondială.

Centre Autorizate de Service Mercedes-Benz: www.mercedes-benz.ro/centre.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz şi despre această campanie puteţi accesa la adresele:

www.mercedes-benz.ro/TestLumini şi www.media.mercedes-benz.ro.

Mai multe informaţii despre Parteneriatul Român de Siguranţă Rutieră – GRSP România puteţi accesa la adresa: http://www.grsp.ro.

Testul gratuit de lumini Mercedes-Benz - vizual