Citroen pregateste un nou hot-hatch, DS4 Racing

0
341

Un fotograf amator a surprins un posibil prototip al viitoarei versiuni supersportive a noului Citroën DS4, ce va face parte din noua serie de modele Racing.

Inginerii Citroën Racing vor modifica radical sasiul si suspensiile noului model. Amortizoarele fata si spate sunt noi, iar ecartamentul masinii va fi extins cu aproximativ 30 mm, atat in fata cat si in spate. Garda la sol va fi de asemenea redusa cu cel putin 15 mm. Mai precisa, directia va fi si ea adaptata temperamentului sportiv al masinii.

Pornind de la motorul turbo de 2 litri, inginerii CITROËN RACING vor apela din plin la experienta acumulata dupa castigarea a cinci trofee consecutive la constructori in campionatul mondial de raliuri WRC, pentru a imbunatati performantele si eficienta noului DS4R. Puterea va creste simtitor, de la cei 200cp oferiti in prezent pana la o posibila valoare de 250 cp, apropiata de ceea ce ofera in prezent concurentii directi, noul Ford Focus ST sau Renault Megane RS.

Toate aceste modificari ne asigura ca viitorul DS4 Racing va avea un temperament exploziv ce garanteaza emotii, senzatii, dinamism si entuziasm.