De la 1 iulie, Motor AG va deveni al doilea dealer Mini din Romania

0
563

Potrivit 0-100.ro, Motor AG, companie condusa de omul de afaceri Adrian Prodanel, va deschide pe 1 iulie un showroom Mini, devenind astfel al doilea dealer al marcii britanice. Pana acum singurul dealer Mini din Romania era Automobile Bavaria Baneasa, desi la nivel national exista mai multe centre autorizate de service.


In prezent Adrian Prodanel are in portfoliu patru marci premium, BMW, Jaguar, Land Rover si Range Rover.  Dupa ascensiunea dealerului Motor AG din Pitesti, inaugurat in noiembrie 2008, companiile controlate de omul de afaceri argesean s-au extins rapid. La sfarsitul lui 2010 a fost deschis un showroom BMW in Ramnicu Valcea, iar in primavara acestui an si-a inceput activitatea Brit Motor AG, care vinde si repara masini ale marcilor Jaguar, Land Rover si Range Rover.

“Showroom-ul MINI va fi amplasat in Pitesti, in aceeasi locatie cu showroom-ul BMW, dar dupa cele mai noi standarde ale brandului, asa cum showroom-ul Jaguar, Land Rover si Range Rover din Pitesti este primul din Romania care respecta standardele actuale ale corporatiei“, a declarat Adrian Prodanel pentru 0-100.ro.

Sursa | 0-100.ro