Ferrari pentru oricine

0
645

ferrari-gt-roller-coaster-2Cine nu si-a dorit macar o data sa se urce la bordul unui Ferrari decapotabil si sa experimenteze libertatea absoluta pe care o inspira modelele Calutului Cabrat? Ei bine, acum oricine poate experimenta senzatii tari la bordul uui model Ferrari.

Nu este vorba despre un model de buget sau de o noua metoda de inchiriere, ci despre un roller coaster unic realizat in parcul tematic Ferrari World din Abu Dhabi. Acesta simuleaza o intrecere intre vagoane inspirate de F430 Spider, pe doua piste paralele. Fiecare vagon poate acomoda patru persoane si ofera cea mai apropiata senzatie de visul, ce devine realitate pentru cativa norocosi, de a conduce un Ferrari decapotabil.

Roller coaster-ul F430 Spider este doar una din cele 20 de atractii prezente in parcul tematic din Abu Dhabi si este a doua atractie unica pentru Ferrari World. Impresionanta constructie situata pe insula Yas se afla inca in constructie si este primul parc tematic dedicat Calutului Cabrat. Daca lucrarile se incadreaza in termenele stabilite, Ferrari World isi va deschide portile pentru public in a doua jumatate a acestui an.