Subaru Legacy/Outback vs. A6 Allroad/Avant/Sedan vs. Necunoscuta
Scris 19 septembrie 2009 - 04:26
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 19 septembrie 2009 - 04:31
Scris 19 septembrie 2009 - 05:07
Scris 08 octombrie 2009 - 11:33
In mare datele problemei au ramas la fel, insa acum caut o pretendenta care sa aiba o garda la sol mai mare.
Audi A6 Allroad iese, din pacate si cel putin momentan, din calcule (cost prea ridicat). Sa vedem mai incolo.
Momentan, ma uit la:
Subaru Outback
Mazda CX7
BMW X3
Spatiul interior spate conteaza foarte mult in alegere, iar portbagajul nu cred sa reprezinte o problema la nici una din cele mentionate de mine.
Pareri, va rog
PS: cel mai important aspect - maxim 3000 cmc
Scris 08 octombrie 2009 - 11:42
ala pe benzina bea cu galeata.
outback. s-a mai discutat si ras discutat pe tema acestei masini.
X3... faina masina. dar merita un motor calumea care incepe cu s si se termina cu d. dar banii nu vor fi putini. cred ca se impaca bine pana si cu 3,0d simplu.
Scris 08 octombrie 2009 - 12:24
Ok, situatia s-a schimbat. In sensul ca...
Si-a luat the1 masina.
EARLIER:
Vezi ca mai avem un coleg in cautare de masina, "The1"
Bafta la amindoi !
the1 este aproape, aproape...
Revenind la topic, as zice X3. Chiar si 3.0d simplu.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 08 octombrie 2009 - 12:41
daca se tine cont de consum X3 dizel
daca nu Subaru
alfel din (ne)fericire X3 are imagine slabuta la noi,dar nah poate ai noroc si ramai cu oglinzi ca fiabilitate sta ok,poate suspensia un pic cam sensibila dar aici gropile de la noi ucid cam orice.
Scris 08 octombrie 2009 - 12:51
Scris 08 octombrie 2009 - 02:04
Nu conteaza benzina/motorina.
Va fi SH clar. Ma gandesc la un maxim 70-80.000 km, si doar din afara.
X3 sd vad ca rupe la multe chestii (am vazut fimulete cu masinile pe youtube). Exista vreun motor atragator, pe benzina, la X3?
Scris 08 octombrie 2009 - 02:09
Scris 08 octombrie 2009 - 02:12
Scris 08 octombrie 2009 - 02:26
Scris 08 octombrie 2009 - 02:54
X3 3.0d este suficient, si e o masina foarte buna
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 octombrie 2009 - 04:47
Scris 09 octombrie 2009 - 05:39
outback va fi mai ieftin la achizitie si intretinere.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 octombrie 2009 - 06:04
Dupa un drum relativ lung, primul cu copilul mic, pana in Iasi, confirm ca Mondeo e o masina foarte misto la banii ei, iar TDCi-ul cel mai misto motor pe care l-am condus (si sa fie si al meu) Asta strict referitor la masini normale, nu premium.
Sotia a stat in spate intre copii, si daca la dus (spre Iasi) a fost relativ ok intre cele 2 scaune, la intors deja era problema. In mod cert un drum si mai lung va fi automat mult mai disconfortant pentru sotie.
Soseaua Tg. Frumos - Iasi e impecabila, printre cele mai bune din tara. Nu stiu cum face Umbrarescu asta, dar pe ce pune mana (ma refer la drumuri), executa calumea. Nota 10, dle UMB Spedition.
Fordul trage misto de tot, desi din aia 131 armasari initiali din fabrica nu stiu cati mai sunt in potenta. Dintr-a 3-a sau a 4-a urca foarte frumos.
Acum revenind, Subaru e asa cum zici tu, cata, si ieftin la achizitie si mai ieftin la intretinere, dar mai degraba vinzi o marca germana decat una japoneza. Asta e piata la noi. Asta ca sa vorbim de revanzare ca doar nu o sa tin masina 20 de ani.
De asemeni, daca e sa vorbim de costuri de intretinere, cheltuielile cu motorina vor fi in jumatate, hai 3/4 din cele cu benzina. Un castig pentru motorina. Din cate am vazut pe sprit, un 2.5i Subaru consuma aproape dublu cat un X3 3.0 motorina. Insa la un Suby nu stai cu riscul de a-ti palma unul oglinzile, sau, mai rau, toata masina.
Pros vs Cons on every side.
Scris 09 octombrie 2009 - 06:29
2. cx7 parca ai mai mentionat. o masina rara, benzina turbo, cu multa electronica pe ea. sansele sa ti-o faca cineva daca ai probleme sunt mici. sansele sa o vinzi la pret bun sau repede sunt mici. consumul pe la altii era dat ca la forester XT, deci va bate in 20-30%. nu stiu ce pret de achizitie are acum.
3. X3. cel mai putin dezirabil model bmw, dupa seria 1 si 3-ul compact. pretul e unul de marca premium totusi, deci ce va consuma mai putin va fi platit la achizitie. daca faci multi km anual, diferenta de consum poate insemna si 4-5k � pe an, depinde cum si mai ales cat mergi. apoi depinde ce fel de sofer esti. eu de ex nu suport sa opresc des si ma stresa la culme sa fiu atent la rezervor in maxim 200-250 de km la forester XT.
totusi, facand exceptie X3-ul meu, alt model nu m-ar incanta foarte tare, desi s-a dovedit a fi o masina foarte buna in sine, nu numai motorul.
daca subaru oferea un diesel de 200 de cai, era perfect.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 octombrie 2009 - 06:36
Cata, iti foarte multumesc! :loveyou:
Scris 09 octombrie 2009 - 07:06
despre fotografie
Scris 09 octombrie 2009 - 08:39
Scris 09 octombrie 2009 - 09:17
si deja e o masina veche, se stiu toate bubele. ce va urma, nu va mai avea nici o legatura cu actualul x3.
tot mai mult aud pareri contra noilor bmw la fiabilitate. la x3 se vede inca E46 din el.
despre fotografie
Scris 09 octombrie 2009 - 11:00
Incep sa cred ca marcile privite, in cel mai bun caz, ca outsider-i pana acum, se apropie cat de cat de desideratul de mai sus; in timp ce multe dintre marcile cu traditie mai mult contiuna sa greseasca decat sa performeze.
Scris 10 octombrie 2009 - 07:27
Scris 10 octombrie 2009 - 07:29
Scris 10 octombrie 2009 - 07:32
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi