GPS Navon prin Falcon Electronics

0
278

O noua gama de sisteme de navigatie Navon este de acum disponibila in Romania prin Falcon Electronics. Toate modelele dispun de cele mai detaliate harti din Romania pentru pachetul Europa (42 de tari) si sunt echipate cu iGO primo, un software nou care face navigarea cu mult mai usoara decat pana acum.

Spre deosebire de celelalte modele existente pe piata, noile sisteme Navon contin harti actualizate la zi, furnizate de Navteq si NavNGo. Pentru Romania si toate celelalte 41 de tari din pachetul Europa se ofera update gratuit timp de 1 an de zile.

Pentru ca timpul tau e pretios, iGO primo iti gaseste traseul dorit intr-o clipita, la o simpla atingere de ecran, alegandu-ti ruta intr-un mod inteligent. Rapiditatea in calcularea si identificarea rutelor este asigurata de platforma software complexa, precum si de procesorul de 500 Mhz SiRF Atlas IV si de receptorul GPS cu 40 de canale.

In plus fata de gama anterioara Navon, noile modele ofera posibilitatea de a adauga locatii intermediare pe traseu si de a stabili ruta in functie de ziua si ora din saptamana, precum si de viteza inregistrata anterior. Optional, acestea permit vizualizarea realista a intersectiilor, pot calcula rute pentru tiruri si pot include informatii de tip TMC (drumuri in lucru, blocaje, accidente etc.) in editarea traseului.

Gama cuprinde 3 modele cu ecran plat si design ultra slim: Navon N 660 Europa Full (5″), Navon N 480 Europa Full (4,3″) si Navon N 270 Regional (3,5″). Acestea au preturi cuprinse intre 148 si 199 Euro fara TVA, valabile pe www.store.falcon.ro si in showroom-urile Falcon din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.

Despre Navon
Cu sediul central in Ungaria, Hungaro Flotta Kft., producatorul dispozitivelor PND marca Navon, ocupa pozitia de lider pe piata sistemelor PND in Ungaria, avand o cota de piata de 40%. In Romania, brandul Navon este distribuit in exclusivitate prin intermediul Falcon Electronics si toate canalele sale de distributie.

Despre iGO primo

Cel mai nou si performant software de navigatie lansat in Romania, iGO primo, este distribuit exclusiv de Falcon Electronics numai cu sistemele de navigatie marca Navon.

Despre Falcon
Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 13 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.