Interiorul noului Mercedes B-Class, dezvaluit pe internet, cu mai bine de doua luni inainte de prezentarea oficiala

0
233

Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat primele fotografii cu exteriorul noii Clase B, de la Mercedes, acum cateva fotografii aparent oficiale ce infatiseaza interiorul noului model german au inceput sa circule pe internet.

Interiorul noii Clase B va imprumuta elemente de design de la conceptul A-Klasse, prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.  Habitaclul futurist al conceptului a suferit unele modificari stilistice, insa Mercedes promite ca in ceea ce priveste calitatea materialelor, noul B-Class va fi peste actuala generatie  a clasei C, beneficiind de o plansa de bord acoperita in piele si o finisare demna de clasa de lux.

La exterior noul B-Class nu va reprezenta o revolutie, ci se va inscrie in linia de design promovata de ultimele modele ale casei germane, E-Class si CLS. Noul monovolum va avea la baza o noua platforma cu tractiune fata, in timp ce toate motorizarile vor beneficia de injectie directa si tehnologia Stop-Start.

Noua Clasa B va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie) si va ajunge pe piata din Romania in noiembrie. Actualul model se afla in productie din 2005 si a beneficiat de un facelift discret in urma cu doi ani.