Jaguar XF facelift a sosit in Romania

0
364

Premium Auto, importatorul Land Rover si Jaguar in Romania, a prezentat noul Jaguar XF facelift in cadrul unui eveniment exclusivist organizat in Grand Cinema Digiplex din Baneasa. 

Participantii la eveniment s-au putut bucura de un spectacol complet, care a cuprins, pe linga lansarea noului XF, si o prezentare de a ultimei colectii de costume realizate de Alexandru Ciucu si vizionarea filmului The Rum Diary.

Noul XF are acum un design inspirat de nava amiral XJ, primind blocuri optice mai mici si mai agresive, stopuri cu tehnologie LED, precum si o grila si bare de protectie restilizate.

La interior, Jaguar XF 2012 beneficiaza de un nou volan, noi butoane pentru sistemul de vetilatie, noi instrumente de bord si scaune restilizate.

La nivelul motorizărilor, XF a primit un nou propulsor turbodiesel, de 2,2 litri, care produce 190 CP si 450 Nm. Tot nouă este si cutia de viteze automată, de la ZF, cu 8 trepte.

Noul Jaguar XF facelift are un pret de pornire de 45.300 euro cu TVA pentru motorul de 190 CP. Cel mai scump XF este varful de gama XFR. Acesta dezvolta 510cp si costa 94.200 euro cu TVA.