Julien Dupont pe Gateshead Millennium Bridge

0
605

Cunoscut in intreaga lume pentru locatiile inedite de riding, Julien Dupont a reusit sa ne surprinda din nou, traversand Podul Millennium din Gateshead, Anglia, care celebreaza 10 ani de la constructie, in cel mai neobisnuit mod!

Turistii matinali din Tyneside au privit uimiti cum Julien Depont a asteptat ca podul sa fie ridicat la unghiul maxim inainte sa intre si sa mearga cu motocicleta pe partea pietonala aflata intr-o pozitie complicata.

Cunoscut de catre localnici sub numele de “ochiul care clipeste”, cei care ar fi clipit, ar fi pierdut demonstratia nu mai devreme decat i-ar fi luat lui Julien sa ridice podul, sa treaca peste el si sa dispara in lumina rasaritului.

Dificultatea a atins punctul maxim in momentul in care Julien a pierdut tractiunea la intrarea pe pod si a fost foarte aproape de punctul in care si-ar fi pierdut motocileta in tumultosul rau Tyne, doar ca si-a revenit si a dus la bun sfarsit uimitoarea cascadorie. Cunoscut pentru faptul ca duce la extrem limitele sportului pe care il practica, Julien a dus totul la un alt nivel si a gasit structura perfecta pentru a-si executa cel mai nou trick.

Dupa trecere, vizibil emotionat, dar totodata usurat, Julien a declarat:” Sunt intr-o continua cautare de locuri unice si interesante de cucerit, aceasta fiind provocarea pentru toti riderii de freestyle trial. Vreau sa depasesc in continuare limitele acestui sport si proiectul derulat a aratat acest lucru”.

Julien Dupont a venit anul trecut si in Romania, reusind sa intre in curtea castelului Bran si sa faca acolo mai multe cascadorii cu motocicleta sa de trial.

Via: Red Bull