KIA Rom Auto a lansat Venga

0
11

Kia Venga, cel mai nou model din portofoliul producatorului coreean, este disponibil din aceasta saptamana in toate showroom-urile KIA din tara noastra.

Desenat si realizat in Europa, Kia Venga va fi comercializat cu nu mai putin de 7 variante de motorizare: doua pe benzina si cinci dieseluri, care vor dezvolta puteri cuprinse intre 75 si 128 CP. Cea mai economica versiune, Venga 1.4 CRDi echipata cu sistemul ISG (Idle Stop & Go) va avea emisii de CO2 de doar 117 g/km si un consum mediu de  4.5l / 100 km.

“MPV-urile de segment B sunt, in mod traditional, vehicule cumparate din necesitate – sunt masini functionale si practice”, a explicat Peter Schreyer, designer sef la Kia. “Acum, toate aceste sunt pe cale sa se schimbe. Cu noua Venga, am realizat o masina care va raspunde cerintelor de ordin practic ale consumatorilor europeni, fiind in acelasi timp si atragatoare si placuta la condus.\’\’

Rivalul de temut al recent lansatului Opel Meriva este disponibil în 3 niveluri de echipare (Motion, Play, Fever) si este comercializat de importatorul KIA Rom Auto la preturi cuprinse intre 10.151 euro si 16.766 euro, inclusiv TVA.