Kit Irmscher pentru noul Opel Astra GTC

1
389

Irmscher, va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie un kit complet pentru noua generatie Astra GTC. Casa de tuning semi-oficiala a constructorului german Opel devine astfel primul tuner ce modifica noua versiune a modelului compact.

La exterior Irmscher a montat prelungiri ale pragurilor si spoilerelor, o noua grila a radiatorului disponibila in doua versiuni (otel inoxidabil si imitatie de fibra de carbon), un difuzor incorporat in spoiler-ul spate ce inglobeaza noile terminatii eliptice ale evacuarii si un nou eleron supradimensionat. Garda la sol a fost coborata cu cativa milimetri, iar jantele de serie au fost inlocuite cu unele de 21 inch.

Dar, Irmscher nu s-a ocupat doar de exterior, interiorul suferind la randul sau o serie de modificari. Scaunele, panourile usilor si cotiera au fost imbracate in piele, pedalele au fost inlocuite cu unele din aluminiu, iar plansa de bord a primit ornamente din otel inoxidabil.

Tunerul german ofera si un kit ce creste puterea oferita de motorizarea de 1.6 litri turbo de la 180 la 212 cp, in timp ce cuplul maxim urca la 274 Nm.

Toate bune si frumoase pe hartie, insa deocamdata pretul acestui kit este necunoscut, urmand sa fie anuntat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Comments are closed.