Nissan Pulsar – concurentul lui VW Golf

0
384

Pulsar

Nissan a lansat un nou model in clasa C, Nissan Pulsar.

Numele noului model a fost folosit de Nissan pentru prima oara in 1978. Folosit pe scara larga pe pietele din Asia si Australia in ultimii 40 de ani, acest nume a fost preluat pe anumite piete europene la inceputul anilor ’90.

Pulsar_interior
Acest model ofera spatiu spatiu pentru spatiul picioarelor pentru pasagerii din spate comparativ cu ruvalii din segment.

O alta tehnologie noua este si si designul cu LED a farurilor. Acest design a fost introdus de Nissan in prima faza pe Qashqai si X-Trail.

Noul Nissan Pulsar vine cu sistemul Safety Shield care ofera: Forward Emergency Braking, Moving Object Detection, Lane Departure Warning si Blind Spot Warning.

Referitor la sistemul de entertainment, Nissan Pulsar vine cu a doua generatie a NissanConnect. Ca si noutati acele acestui sistem enumeram: intergrare completa cu telefonul mobil, Google® Send-to-Car si acces la aplicatii.

Din punct de vedere motorizare, Nissan Pulsar vine cu urmatoarele motoare:

– 1.2-litri DIG-T (benzina) ce produce 115CP;
– 1.5-litri dCi (diesel) ce produce 110CP si 260Nm;
– 1.6 litri (benzina) ce produce 190CP – acest motor va fi oferit din 2015;

Pulsar_portbagaj

In comunicatul de presa se mentioneaza ca Nissan Pulsar va fi oferit impreuna cu cutia de viteze automata XTronic, dar fara alte detalii.

Comercializarea noului model va demara in toamna 2014.

 

Source: Nissan