Peugeot Fractal a castigat premiul Creativ\’Experience

0
425

Ceremonia de decernare a premiilor pentru cel de-al 31-lea Festival International de Automobile a avut loc pe 26 ianuarie la Paris, la Hôtel des Invalides. Peugeot a castigat Marele Premiu Creativ\’Experience pentru concept car-ul Peugeot Fractal. Gilles Vidal, director de Design, a primit acest trofeu, care recompenseaza inovatiile conceptului Peugeot Fractal.

FAI_2016_FRACTAL

Concept car-ul Peugeot Fractal prezintă viziunea brandului al unui viitor coupe urban electric. Aceasta împinge sistemul Peugeot i-cockpit chiar mai departe folosind sunetul pentru a face sofatul mai intuitiv.

PEUGEOT_FRACTAL_1508TW071_0

În fiecare an, Festivalul International de Automobile recompensează cele mai frumoase modele auto. Aceste premii sunt acordate de un grup de experti entuziasti, grup care este prezidat de arhitectul Jean-Michel Wilmotte si include bine-cunoscute figuri din industria auto, mass-media si lumea modei.

Este al doilea premiu câștigat de Peugeot Factal, fiind deja selectat drept “Cel mai bun concept car” de la Frankfurt Motor Show 2015 de catre cititorii Auto Plus și ascultatorii RTL, premiu obtinut pe 25 septembrie 2015.

PEUGEOT_FRACTAL_1508TW019_0

Sunt foarte fericit sa primesc Marele Premiu Creativ\’Experience pentru Peugeot Fractal. Este un premiu care evidentiază experienta soferilor din spatele volanului. Acest premiu recompenseaza studiul prospectiv cu privire la proiectarea de sunet și tehnologia de imprimare 3D reprezentata de acest concept car.” a declarat Gilles Vidal, Director de Design Peugeot.