Renault este partener oficial “Les Films de Cannes a Bucarest”

1
356

Cu o istorie de peste 110 ani ce leaga numele Renault de lumea cinematografica, compania anunta sustinerea Festivalul „Les films de Cannes a Bucarest”, ce va fi organizat pentru a doua oara la Bucuresti in perioada 14 – 20 octombrie 2011.

Timp de 7 zile, la Cinema STUDIO si Noul Cinematograf al Regizorului Roman vor avea loc proiectii ale celor mai importante realizari cinematografice mondiale si nationale: peste 15 filme prezentate si premiate la Festivalul de film de la Cannes 2011, filme romanesti selectate sau premiate in cadrul Festivalul de la Cannes in ultimii 10 ani, precum si filme de scurt metraj romanesti premiate la Festivalul de la Cannes.

LATITUDE, MASINA OFICIALA A FESTIVALULUI „LES FILMS DE CANNES A BUCAREST”

Renault Latitude, masina oficiala a Festivalului de film de la Cannes 2011, se alatura proiectului local de cultura cinematografica in calitate de masina oficiala a Festivalului „Les films de Cannes a Bucarest”.

Latitude este o berlina premium, ce impresioneaza prin prestatiile exceptionale de confort. Printre acestea se pot mentiona: scaunul sofer cu masaj personalizabil si sistemul de management al calitatii aerului din care face parte ionizatorul si difuzorul de parfum, dimensiunile exterioare si interioare “best in class”.

RENAULT & INDUSTRIA CINEMATOGRAFICA

La nivel mondial Renault este sustinator al mai multor festivaluri si institutii: Festivalul de la Cannes, Academia de Arte si Tehnici Cinematografice, Premiile Cesar, Noptile de aur ale Filmului de Scurt Metraj, Festivalul de la Deauville, Festivalul de la Alpe d\’Huez, Festivalul de la Marrakech, Festivalul de la San Sebastian, Festivalul de la Valladolid. Astfel, in cei peste 110 de ani, mii de automobile Renault au insoŃit starurile de cinema pe platourile de filmare si pe covorul rosu, in lumea intreaga.

Via | Renault

Comments are closed.