Reuniune MINI de proportii “maxi”

0
334

Vedete internationale ale scenei muzicale si DJ sunt pregatite sa faca spectacol la reuniunea comunitatii MINI.

A venit vremea pentru o noua reuniune MINI United. Comunitatea internationala ce s-a format in jurul marcii britanice de automobile mici premium se va reuni la cea de-a patra editie a festivalului in aer liber, intre 11 si 13 mai 2012. Pe langa activitatile traditionale ale comunitatii – motorsport si lifestyle -, participantii la editia 2012 a MINI United vor avea parte la Circuitul „Paul Ricard” in Le Castellet (Franta) – gazda a unor curse de Formula 1 de-a lungul mai multor decenii – de spectacole oferite de artisti de renume din lumea muzicii.

Pentru pasionatii MINI, universul creat in jurul MINI United a oferit mereu multe optiuni. Si in acest an, evenimentul va fi o data in calendar pentru cei atrasi de ritmul muzicii. Prin dezvaluirea programului oficial MINI United, devine o certitudine ca nu doar fanii MINI vor fi cei al caror apetit pentru muzica va fi satisfacut; participantii la festival – care vor veni de pretutindeni – vor avea posibilitatea de a-si vedea live preferatii din muzica nationala si internationala.

Confirmari in programul MINI United 2012:

Vineri, 11 mai: Iggy and the Stooges, Martin Solveig, Hubert-Felix Thiefaine, The Rifles, Naive New Beaters

Sambata, 12 mai: Gossip, The Ting Tings, Ben Mazue, SOMA, Charlie Winston, Birdy Nam Nam

In 2009, aproximativ 25.000 de fani din peste 40 de tari s-au reunit la Silverstone (Anglia) pentru cel de-al treilea festival MINI United, atunci cand au sarbatorit nu doar cea de-a treia reuniune a comunitatii, ci si a 50-a aniversare de la infiintarea marcii.

Programul evenimentului este mai bogat ca niciodata, atat ca numar de artisti participanti, cat si ca varietate. Pe langa prestatiile live ale principalelor nume ale scenei internationale – muzica si DJ -, in lumina reflectoarelor va aparea si intreaga gama de produse MINI. Modelele MINI John Cooper Works se vor simti ca acasa pe un circuit unde s-a scris o parte importanta din istoria Formulei 1. Impatimitii motorsportului vor intra in rolul pilotilor intr-o serie de competitii MINI, iar prezentarea exclusiva a unui nou model MINI reprezinta un nou punct de atractie al programului. In cele din urma, dar nu mai putin important: activitatile sportive distractive, demonstratiile de cascadorie si prezentarile  unor versiuni clasice Mini de exceptie vor asigura o combinatie atractiva de petreceri “al fresco” si momente MINI.

Un program vast de divertisment pentru tinerii fani MINI este garantat, precum si o mare varietate de degustari culinare. Alte particularitati esentiale ale unui festival MINI United sunt MINI Club Area si Beauty Parking, care au si rolul de parcare, dar si de scena pe care membrii flotei MINI primesc un plus de stralucire. Pentru majoritatea fanilor ce vor fi prezenti la a patra editie a festivalului MINI United, un moment important al evenimentului este conducerea propriului automobil MINI spre locul de desfasurare a reuniunii.

Informatii suplimentare despre MINI United 2012 sunt disponibile la www.MINIspace.com/MINIunited. Actualizari constante despre programul evenimentului, activitatea de motorsport si participantii din muzica vor fi postate pe site, acolo unde veti gasi si sfaturi si conexiuni spre locatia evenimentului, inscrieri, rezervari de bilete si de cazare in zona din jurul festivalului.