Cu sufrageria pe circuit

0
223

Susie Stoddart a testat noul Mercedes E63 AMG T-Modell pe circuit, demonstrand daca mai era nevoie ca modelul german nu este doar o sufragerie pe patru roti.

Susie Stoddart are 27 de ani si este originara din Scotia. Ea concureaza in Campionatul German de Turisme (DTM) pentru echipa Mercedes-Benz. Astfel ca a fost invitata sa puna la incercare pe circuit versiunea break a noului Mercedes E63 AMG. In clipul de 2 minute si 16 secunde, Susie demonstreaza, daca mai era cazul, ca noua creatie AMG nu este doar o masina de familie, ci se descurca onorabil si in conditii de circuit.

Mercedes-Benz E63 AMG T-Modell are sub capota un propulsor V8 de 6.2 litri ce dezvolta o putere maxima de 525 CP si un cuplu motor maxim de 630 Nm. Gratie acestei unitati, sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.6 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h, limitata electronic desigur.

Susie Stoddart s-a nascut in Oban, Scotia si concureaza in DTM pentru Mercede-Benz inca din 2006. In cele cinci sezoane petrecute in Campionatul German de Turisme, Susie a luat startul in 41 de curse si cea mai buna performanta a sa a fost clasarea pe locul 7 in cursa de la Lausitz de weekend-ul trecut. In acest moment se afla pe pozitia a 10-a a clasamentului pilotilor, concurand sub culorile Persson Motorsport.