Skoda are acum propriul laborator pentru teste de impact, dupa achizitia unei locatii TUV-Sud din Cehia

0
174

Incepand de astazi, Skoda dispune de propriul laborator pentru teste de impact, constructorul ceh definitivand achizitia unui fost laborator TUV-Sud, din orasul ceh Uhelnice, langa Husí Lhota.

Locatia va fi utilizata pentru teste de impact dinamice, atat pentru autovehicule complete cat si pentru componente individuale ale acestora.

Efectuarea, in mod regulat, de teste de impact, reprezinta o parte dintre atributiile de baza ale unui producator de automobile. Prin achizitionarea propriului laborator, Skoda isi largeste, in mod efectiv, aria de expertiza in zona sigurantei pasive. Chiar si in acest moment, gama noastra de automobile ofera un nivel de siguranta exemplar. Si dorim sa asiguram acest lucru pe termen lung. Avem nevoie de capacitati puternice pentru ofensiva de modele din anii urmatori. De aceea vom continua investitiile in Uhelnice,” subliniaza Eckhard Scholz, membru al Consiliului de administratie Skoda, responsabil pentru Dezvoltare. ”

Laboratorul achizitionat nu este un loc de testare necunoscut pentru Skoda. Marca si-a testat autovehiculele in acest loc inca din anii optzeci, in colaborare cu TUV-Sud (UVMV in trecut).