Skoda pregateste o varianta Scout a noului Superb

0
390

Primele fotografii ale noii Skoda Superb Scout si-au facut aparitia pe internet, dupa ce un exemplar de preserie a fost surprins de un citititor al publicatiei online auto.cz.

Primul model Skoda cu apelativul Superb a fost produs intre 1934 si 1942 in nu mai putin de sase variante de caroserie, dupa care urmat o lunga pauza. Cea de-a doua generatie Superb s-a lasat asteptata pana in 2001, fiind de fapt un Passat cu ampatament lung, usor restilizat. Adevarata schimbare de atitudine a avut loc in 2008, cand Skoda a decis sa lanseze o generatie complet noua si originala, in cadrul salonului auto de la Geneva.

Versiunea de caroserie Combi este una dintre cele mai practice automobile de clasa medie, un mix reusit intre eleganta variantei in trei volume si confortul desavarsit adus de plusul de spatiu util.

Lansarea unei versiuni Scout, cu garda la sol marita si tractiune integrala ca dotare standard, nu poate decat sa sporeasca latura polivalenta si atractivitatea Skodei Superb, in timp ce noul model va concura cu Subaru Outback sau recent lansatul Peugeot 508 RXH.

Via |  auto.cz