VIDEO: Ford a prezentat un Explorer realizat din piese LEGO

1
528

Ford a prezentat o macheta inedita a noului Explorer, o reproducere fidela la scara 1:1, realizata aproape integral din piese LegoAcest proiect a fost realizat de Ford impreuna cu celebra companie producatoare de jucarii pentru a marca inceputul unui parteneriat de imagine al constructorului american cu parcul tematic LEGOLAND, din Florida.

Explorer LEGOLAND Florida Edition cantareste 1.2 tone si are un schelet de aluminiu, de 348 kilograme. La asamblarea SUV-ului de culoare rosie au contribuit 22 de designeri, care au avut nevoie de peste 380,000 de piese LEGO pentru a duce proiectul la bun sfarsit.

 

Dupa lansarea ce a avut loc la fabrica Ford din Chicago, locul unde este produsa si versiunea reala a noului Explorer, macheta va pleca spre parcul LEGOLAND din Florida, la bordul unui camion cu pereti transparenti, pentru a putea fi admirat de copiii americani din statele aflate in calea sa. Dupa ce va ajunge la destinatie, Ford Explorer LEGOLAND Florida Edition va fi expus in cadrul noii scoli de soferi pentru copii, un proiect educational gazduit de parcul de distractii tematic LEGO si sustinut de constructorul american.

 

1 COMMENT

Comments are closed.