Volkswagen Amarok va putea fi testat la Midocar

0
280

Amarok, primul model pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale va fi disponibil in luna septembrie pentru drive-test la MIDOCAR.

Sesiunile de drive-test se vor organiza in cele doua locatii ale dealerului, MIDOCAR Ototpeni si MIDOCAR Vitan, putin mai devreme de momentul lansarii oficiale a noului model, planificata pentru luna octombrie a acestui an.

Persoanele interesate sa efectueze un drive-test cu modelul Volkswagen Amarok sunt invitate sa se adreseze echipei de vanzari Volkswagen Autovehicule Comerciale la oricare dintre cele doua sedii din Bucuresti (MIDOCAR Otopeni, tel. 021.300.79.60/70; MIDOCAR Vitan, tel. 0750.238.400) .

Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen de pe piata din Romania. In prezent MIDOCAR este dealer & service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, MIDOCAR comercializeaza autovehicule de ocazie, sub marca Weltauto. Activitatea se desfasoara in Bucuresti in cele doua locatii MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan si in orasul Buzau, la MIDOCAR Buzau.