Adrian Newey a realizat design-ul Red Bull X2011 pentru Gran Turismo 5

0
279

Nu, nu ne-am intors in Arkham City. Aceasta bestie fioroasa care pandeste din umbra este cea mai recenta creatie a lui Adrian Newey, Red Bull X2011, pentru Gran Turismo 5 si acum e disponibila pentru download alaturi de alte noutati.

Pe langa noua functionalitate, Update 2.0, Sony a lansat un set de patru noi pack-uri DLC pentru Gran Turismo 5- sau un mare si cuprinzator “Complete Pack” toate disponibile pe PlayStationStore.

Una dintre cele mai importante trasaturi e noul Red Bull X2011, creat de unul dintre cei mai mari designeri F1 din toate timpurile, Adrian Newey de la Red Bull Racing, in asociere cu creatorul GT5, Kazunori Yamauchi.

Poti, de asemenea concura pe dealurile circuitului Spa-Francorchamps, locul natal al Grand Prix-ului Belgiei si circuitul preferat al majoritatii pilotilor de F1.

Ai posibilitatea, de asemenea, sa adaugi noi modele de la Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Toyota si Dodge, trei noi karturi si le poti decora dintr-o paleta de 100 de culori mate, cromate si polarizate.

In final, daca vrei sa iti schimbi look-ul, poti downloada casca si costumele de curse ale pilotilor precum Sebastien Leob, Jeff Gordon, Petter Solberg si altele…

Via | Red Bull