BMW Motorrad reprezentat de BMW Group România

0
251

Marca BMW are o legătură specială cu motocicletele, primul exemplar ieşind de pe porţile fabricii în 1923, cu 5 ani înainte de producţia primului automobil. BMW Group România preia afacerea de importuri şi after sales BMW Motorrad pentru România de la Automobile Bavaria.

Schimbarea este marcată de un nou serviciu de finanţare şi iniţirea unui program de training, ambele oferite în premieră pentru România. 3asy ride este un pachet de finanţare oferit prin BMW Financial Services. Acesta include dobândă de 3,3%, valoare reziduală de 3%,  perioada contractuală de 3 ani şi un avans de 33%. Este parte a unui program internaţional, pentru prima dată oferit şi în România, şi singurul program de finanţare pentru motociclete în România.

Tot o premieră este şi programul BMW Raider Training. Instructorii certificaţi BMW vor veni în România pentru a oferi lecţii esentiale pentru orice conducător de motocicletă, fie începător sau avansat. Cursurile au şi scopul de a ridica siguranţa tuturor participanţilor la trafic prin tehnici de frânare, evitare a obstacolelor, poziţionare şi virare corectă pe motocicletă, cât şi îmbunătăţirea aptitudinilor participanţilor. Sunt programate două sesiuni de training în acest an, una s-a desfăşurat în mai, a doua este programată pentru septembrie.

Noi modele BMW Motorrad în 2011

Cu debutul la sfârşitul lui 2010, trei modele importante marchează prezenţa pe piaţă a BMW Motorrad în 2011, fiecare reprezentând o altă filozofie de motorizare: şase cilindri în line, monocilindru sau boxer.

Cu preturi cuprinse intre 20.000 si 22.000 euro, BMW K 1600 GT si GTL aduc pentru prima dată legendarele motoarele cu 6 cilindri in linie BMW pe o motocicletă. 1649 cc, 118 kW, 160 CP şi un cuplu maxim de 175 Nm: motorul aşezat transversal livrează un nivel extraordinar de performanţe dinamice şi asigură o  rulare rafinată.

Noul motor boxer şi şasiul ingenios cu Telelever şi Paralever face din R1200 R un veritabil Rock’n’Roll Roadster care va obţine maximul la fiecare drum în termeni de plăcere a condusului. Noile instrumente circulare, o nouă furcă de calitate superioară, ghidonul nou dublu-ranforsat din aluminiu, frumoasele roţi turnate, galeria de evacuare cromată în standard şi multe altele – toate acestea reflectă o mare atenţie pentru detalii, atentie pentru care va trebui sa scoateti din buzunar cel putin 11.800 euro.

BMW G 650 GS este noul model entry-level al gamei. Continuă povestea de succes a motoarelor monocilindru ale BMW Motorrad – cu o putere solidă de 35 kW (48 CP) la 6,500 rpm şi un cuplu maxim de 60 Nm la 5,000 rpm. Motocicleta oferă un consum de carburant senzaţional: 3,2 litri la 100 km, totul pentru doar 7.300 euro.

Via |  BMW Romania