Primele fotografii cu versiunea de serie a noului Colorado, viitorul pick-up global Chevrolet

0
662

Un fotograf amator din Thailanda a surprins un exemplar necamuflat al viitorului Chevrolet Colorado. Pozele ne dezvaluie cum va arata noua generatie de camionete de clasa medie a constructorului american, anticipata deja de un concept ce va fi expus si in premiera europeana peste doar cateva saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Expus pentru prima data la Bangkok, Buenos Aires si Sidney, conceptul Colorado, din care a derivat si versiunea Rally pregatita pentru Frankfurt, era propulsat de un motor turbo-diesel cu o cilindree de 2,8 litri, asteptata sa isi faca aparitia si sub capota versiunii de serie.

Farurile ramase fara tehnologie LED, grila radiatorului dubla de mari dimensiuni, tipica Chevrolet, si aripile evazate, definesc partea frontala agresiva a noului Colorado.

Colorado va fi un model global, o camioneta de dimensiuni medii, adaptata filosofiei de design Chevrolet. Noul pick-up este asteptat sa debuteze anul viitor pe majoritatea continentelor, urmand sa contribuie la cresterea deja spectaculoasa a vanzarilor brandului american. Primele exemplare vor fi asamblate in Thailanda, tara in care noul model va fi disponibil spre sfarsitul acestui an. În 2010, segmentul de piata al camionetelor a reprezentat 43% din totalul autovehiculelor vandute în Thailanda.

„Chevrolet a produs camionete încă de la început, acestea fiind o parte esenţială a portofoliului mărcii noastre. Datorită designului hotărât, rafinamentului şi potenţialului fără compromisuri, Colorado reinterpretează în mod creativ moştenirea noastră grandioasă”, a declarat Wayne Brannon, preşedinte şi director executiv al Chevrolet Europe.