Al doilea Mitsubishi i-MiEV livrat în România

0
374

M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Ţiriac, a livrat astazi cel de-al doilea automobil electric i-MiEV vândut în România. Daniel Antor, Director Executiv M Car Trading a înmânat cheia noului proprietar, Mitsubishi Corporation, reprezentată de directorul general Shuichiro Nishioka.

“Suntem bucuroşi să ne numărăm printre primii cumpărători a unui automobil electric Mitsubishi (i-MiEV). Mitsubishi Corporation este o companie comercială si de investiţii şi aparţinem aceluiaşi grup ca şi Mitsubishi Motors Corporation, dar cu acţionariat complet independent.

Strategia noastra este de a “Crea valori corporative durabile” ceea ce înseamnă că nu suntem preocupaţi doar de a crea valori economice ci şi de a crea valori privind dezvoltarea sustenabilă. Vehiculul electric are caracteristici bune ecologice şi economice şi se încadrează perfect culturii noastre corporative.

Costul de funcţionare este de până la 1/9  mai mic decât in cazul unei maşini cu combustibil convenţional, iar o autonomie de 150 km la o singură încărcare va fi suficientă pentru uz zilnic în Bucureşti.

În plus salutăm iniţiativa guvernului de a acorda subvenţii pentru acest tip de autovehicule şi sper că pe viitor acestora să li se adauge măsuri de modernizare a infrastructurii existente pentru o dezvoltare sustenabilă şi ecologică a societăţii româneşti”, a declarat Shuichiro Nishioka, Director General Mitsubishi Corporation.

Trebuie să recunoaştem că în acest moment numărul maşinilor vândute şi precomandate în România depăşeşte aşteptările noastre, dar asta nu face decât să confirme că există un obiectiv comun în dezvoltarea sustenabilă, parte integrantă din strategia Mitsubishi Motors pe termen lung”,  a adaugat Daniel Antor, Director Executiv M Car Trading.