Caravana “Experience Samsung Tour” 2010

0
511

Intre 5 si 6 octombrie, la Baneasa Shopping City, caravana “Experience Samsung Tour” viziteaza Bucurestiul, prezentand publicului cele mai noi tehnologii Samsung, din toate categoriile de produse ale companiei.

Cele doua zile petrecute de caravana in Bucuresti fac parte dintr-un tur desfasurat in Romania intre 1 si 9 octombrie, care cuprinde si orase precum Timisoara si Constanta, unde inovatiile de top si design-ul remarcabil vor fi cele care invita vizitatorii caravenei sa descopere fascinatia viitorului.

Mai mult, Samsung GALAXY Tab, primul dispozitiv tablet al companiei, care deschide un nou capitol al mobilitatii, este prezentat in premiera in Romania in cadrul acestui roadshow care strabate cele trei orase.

Samsung GALAXY Tab (modelul: GT-P1000) reuneste toate inovatiile de top implementate de Samsung pentru a oferi utilizatorilor mai multe posibilitati atunci cand sunt in miscare. Utilizatorii pot experimenta navigarea pe Internet, asemanatoare celei pe un PC clasic, si se pot bucura de toate formele de continut multimedia pe ecranul perfect dimensionat de 7 inch. In plus, ei pot comunica in permanența prin e-mail, apeluri vocale si video, mesaje text sau mesaje video sau prin retelele sociale, cu ajutorul unei interfete optimizate.

De asemenea, “Experience Samsung Tour”, alaturi de suprizele si ofertele speciale puse la dispozitia vizitatorilor, prezinta o serie de produse remarcabile prin tehnologia incorporata, precum: noua serie de lux full HD 3D LED TV 9000 – cel mai subtire televizor din lume, smartphone-ul Samsung Galaxy S – telefonul menit sa democratizeze lumea smartphone-urilor, telefoanele Samsung Wave si Samsung Monte, noul aspirator-robot NaviBot, revolutionarul cuptor cu microunde OmniPro, camera foto NX10, notebook-uri, monitoare LED, proiectoare, sisteme Blu-ray, imprimante, masini de spalat si rame foto digitale.