Mercedes a lansat noile Viano si Vito in Romania

0
511

Mercedes-Benz Romania a lansat pe piata autohtona noile Vito si Viano, acestea reprezentand un punct de referinta in segmentul autovehiculelor comerciale usoare.

Noile Mercedes-Benz Vito si Viano sunt doua autovehicule comerciale usoare care stiu cu adevarat ce au de facut. Mercedes-Benz a recurs la o actiune ampla de reechipare, acestea fiind  acum mai economice si mai prietenoase cu mediul, dar in acelasi timp mai practice si dinamice.

Noile modele sunt usor de recunoscut datorita aspectului, combinand stilul actualelor autoturisme de la Mercedes-Benz cu robustetea unui autovehicul comercial.

Noua parte frontala  prezinta un look mai impresionant si distinctiv, care tine pasul cu stilul actualelor autoturisme de la Mercedes-Benz. Optional este disponibila si o combinatie de faruri Bi-xenon, lumini LED pentru condus pe timp de zi, faruri semnalizatoare si un sistem Add-Light.

Sasiul complet reconfigurat este ajustat pentru transportul de bunuri sau pasageri, in functie de modelul ales. Habitaclul soferului – pentru toate modelele – si compartimentul pasagerilor – pentru Vito crewbus – sunt acum mai functionale ca niciodata.

Toate motorizarile sunt conforme standarului de emisii Euro 5. Consumul de combustibil a scazut remarcabil, din nou, fiind insotit de reduceri de pana la 15% ale emisiilor de CO2, in functie de varianta de motorizare. Alte reduceri ale consumului de combustibil si emisiilor poluante sunt posibile utilizand  tehnologia BlueEFFICIENCY, disponibila optional.

Motoarele diesel sunt echipate cu un convertor catalitic de oxidare, un filtru de particule si un sistem de recirculare a gazelor racite de esapament. Transmisia manuala cu sase viteze ECO Gear pentru toate modelele cu patru cilindri ofera un raport amplu pentru o performanta optima si permite un consum scazut de combustibil si emisii reduse in acelasi timp.

Noile motoare in patru cilindri, care dezvolta 70 kW (95 CP) – Vito 110 CDI, 100 kW (136 CP) – Vito 113 CDI/Viano CDI 2.0 si 120 kW (163 PS) in cazul modelelor Vito 116 CDI/Viano CDI 2.2, sunt dotate cu arbori de echilibrare pentru un rulaj impresionant de lin.

In topul motorizarilor diesel este cea in sase cilindri, cu care sunt echipate Viano si Vito CDI 3.0. Aceasta combina rulajul lin cu un randament impresionant. Cu o putere de 165 kW (224 CP), noul motor ofera acum performante superioare, combinand eficienta cu grija fata de mediu. Modelele Vito/Viano 126, cu motorul in sase cilindri, pe benzina, ce atinge 190 kW (258 CP), ofera o putere superioara si un confort sporit.

Puternice, economice si de incredere noile Vito si Viano se dedica in totalitate sarcinilor trasate si nevoilor celor care aleg sa le achizitioneze.