Dacia Logan MCV, vedeta accesibila a Salonului de la Geneva

0
636
Logan MCV - garajul.ro - Geneva 2013

Dacia a lansat marti la Salonul Auto de la Geneva noul Logan MCV si seria limitata Duster Aventure. Disponibil din iunie, noul Logan MCV are 5 locuri, un portbagaj cu un volum de 573 litri, noi motorizari pe benzina (TCe 90) si diesel.

96eb3b7b3e681d21c03cc81398ef3512

Dupa Noile Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway, Dacia isi completeaza oferta si prezinta Noul Logan MCV, un break spatios la un pret accesibil, precum si Seria Limitata Duster Aventure, un 4X4 cu personalitate.

Lansat in 2006, break-ul Logan MCV a fost achizitionat de peste 380 000 de clienti din peste 40 de tari. Dupa ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero si Sandero Stepway, Dacia isi completeaza oferta cu Noul Logan MCV.

3e1f141a2eb0397665e63d666a190424Asemenea noilor Logan si Sandero, Noul Logan MCV adopta un stil exterior modern, specific modelelor break si un design interior atragator. Incapator si functional, Noul Logan MCV ofera, datorita dimensiunilor sale, un spatiu interior generos, cu 5 locuri, si un portbagaj cu un volum de 573 litri. Noua Dacia Logan MCV nu face niciun fel de compromisuri. Modelul propune, pe aproape toate pietele, prestatii superioare pentru un pret comparabil cu cel al predecesorului sau. Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipata si ofera un plus de confort si de siguranta. Printre dotarile disponibile in serie, inca de la primul nivel de echipare, se numara sistemul de control al stabilitatii ESP, directia asistata, airbag-urile laterale (pentru toate pietele unde se comercializeaza motoare Euro5) si bancheta spate rabatabila 1/3-2/3 (in toate tarile de comercializare).

Clientii vor putea opta pentru o gama larga de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si functia Eco mode. Noile motorizari benzina TCe 90 si Diesel asigura o placere mai mare la condus, dar si  un consum redus, precum si emisii de CO2 mai scazute. Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandata incepand din al doilea trimestru 2013.

Serie Limitata Duster Adventure adopta un look robust si original, fiind echipata cu o rampa de proiectoare, sistem de navigatie Garmin si cu covorase de cauciuc. Duster Aventure va fi comercializat in 16 tari din luna aprilie. Seria limitata este disponibila in doua nuante – Blanc Glacier si Noir Nacré. Aceasta versiune pastreaza toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster – stil, spatiu interior si prestatiile unui veritabil 4×4.