Editie speciala Mercedes-Benz Actros: Black Liner/ White Liner

0
381

Editia Black Liner si White Liner de la Actros este cea mai exclusivista si mai atractiva versiune a unui camion de cursa lunga.

Privind exteriorul Actros Edition, devine imediat clar faptul ca acesta este un camion la superlativ. Disponibil in varianta de culoare alb diamant (Actros White Liner) sau negru obsidian (Actros Black Liner), fiecare cabina prezinta o dunga transversala dubla, lata, de o eleganta nuanta de gri.

Aspectul specific este subliniat de linia oglinzilor exterioare cu detalii cromate (Actros Black Liner) sau albe (Actros White Liner), trepte din otel inoxidabil (Actros Black Liner) sau finisate cu vopsea neagra (Actros White Liner), linia farurilor pe negru (Actros White Liner) sau cu aspect cromat (Actros Black Liner), iluminare LED pe timp de zi si lumini de pozitie LED.

Inscriptia Edition si emblema aflata pe usa subliniaza caracterul special al Actros Edition. (Versiunea Actros White Liner are de asemenea jante din otel cu finisaj de vopsea neagra.)

Interiorul se dovedeste a fi intr-adevar visul oricarui sofer. Scaunele imbracate in piele maro, cu control al temperaturii si aplicatiile din piele brosate creeaza o atmosfera deosebita.

Volanul si suporturile pentru brate sunt de asemenea imbracate in piele, la fel ca si covorasul de pe mijlocul podelei si cel din compartimentul deschis pentru depozitare, aflat in partea superioara a panoului de comanda. Designul panoului de comanda si al iesirilor de ventilatie este din lemn de esenta superioara de culoare neagra mata. Covorul de velur maro completeaza impresia generala de confort si exclusivism.

Alte echipamente standard includ claxonul cu aer comprimat, staua luminata Mercedes-Benz, parasolar, trapa culisanta, parasolar actionat electric pentru parbriz, control automatic al climatului cabinei, lumina ambientala si o lada frigorifica.

Numarul camioanelor produse este pe atât de exclusivist pe cât este echipamentul: Edition se limiteaza la 500 de autovehicule.

Actros Edition de la Mercedes-Benz iși va face debutul in cadrul IAA Commercial Vehicles din Hanovra, la sfârsitul lunii septembrie.