Evolutie discreta – Noua Mazda3

0
302

Câteva poze ale unei machete folosite de oficialii japonezi pentru înregistrarea la Biroul European de Patentare -OHIM, ilustreaza posibilul look al noii generatii Mazda3, ce urmeaza sa fie lansata în luna decembrie a acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Bologna.
Deşi dimensiunile vor creşte considerabil, pentru a crea un spatiu interior mai generos şi un portbagaj mai încapator, noua Mazda3 va beneficia de aceeaşi “cura de slabire” de care au avut parte şi noile generatii 2 şi 6, fiind mult mai uşoara decât modelul actual.
Dezvoltata pe platforma viitorului Ford Focus (ce va fi lansat la sfârşitul anului viitor), noul model compact Mazda va primi o gama de motorizari semnificativ revizuita, o nouå generatie de propulsoare cu 4 cilindri şi injectie directa de benzina urmând sa debuteze odata cu lansarea noului model.
Mazda vrea sa impuna noi standarde în clasa compacta. Constructorul japonez mizeaza pe valorile traditionale cu care ne–a obişnuit în ultimii ani, punând accent pe un design atragator şi pe o experienta dinamica excelenta, menita sa satisfaca cerintele clientilor interesati de placerea pura de a conduce.