Falcon a lansat Viper Smart Start

3
144

Falcon Electronics a lansat oficial in Romania Viper Smart Start, sistem ce permite pornirea motorului (si alte functii) prin intermediul smartphone-ului. Acesta utilizeaza un modul cu o cartela SIM ce se monteaza in masina si se conecteaza la internet prin intermediul retelelor de telefonie mobila (indiferent de operator sau tara). Practic utilizatorul poate verifica starea vehiculului si ii poate transmite comenzi de oriunde exista o conexiune la internet.

Premiat cu “BEST OF INNOVATIONS” la Consumer Electronics Show, Viper Smart Start porneste motorul pentru a incalzi masina pe timp de iarna si a o racori vara, astfel incat utilizatorul sa se bucure de temperatura dorita in orice anotimp. Mai mult, sistemul localizeaza masina prin receptorul GPS inclus, oferind utilizatorului posibilitatea de a sti oricand unde se afla aceasta. La un simplu click, cu Smart Start pot fi descuiate usile masinii, poate fi armat si dezarmat sistemul de securitate si se poate deschide portbagajul. Totodata utilizatorul poate defini zone in care masina are voie sa intre sau zone din care nu are voie sa iasa, acesta primind notificari atunci cand regulile stabilite sunt incalcate. Astfel de notificari sunt generate si atunci cand vehiculul depaseste limita de viteza.

Instalarea este simpla; un tehnician monteaza modulul Smart Start in masina, iar apoi clientul descarca aplicatia dedicata pe smartphone. In continuare utilizatorul trebuie doar sa-si configureze contul pe portalul dedicat si sistemul este gata de utilizare.

Catalogat drept o „aplicatie extraordinara” de canalul de televiziune FOX si ,,cel mai interesant lucru de la CES” (postul CNBC) Viper Smart Start a generat un interes atat de mare, incat de la lansare si pana acum au fost descarcate peste 1 milion de aplicatii necesare folosirii sistemului. Este un sistem ce se preteaza atat utilizatorilor domestici cat si celor comerciali care doresc un control mai bun asupra flotei pe care o administreaza.

Compatibil cu sistemele de operare iOS,  Android si BlackBerry, pachetul Smart Start DSM250I include un modul cu GPS si cartela SIM, precum si un abonament pentru 1 an de zile. Toate acestea sunt disponibile la un pret de 649 de lei, abonamentul pentru serviciul de date costand $10 pe luna din al doilea an de utilizare. Modelul este disponibil in toate magazinele Falcon Electronics si pe www.store.falcon.ro

3 COMMENTS

  1. sa lasam vrajala cu 600 si ceva de lei pe internet ..
    ii pui in masina o cartela DIGI MOBIL si ai net nelimitat cu 10 LEI/luna ..deci x12 luni ..simplu! 600 si ceva de lei 😉

    • 649 lei este modulul GPS (hardware) plus SIM-ul cu trafic de date inclus pe 1 an de zile, deci nu doar internetul pe 1 an. Din anul doi se plateste abonamentul de date. Legat de ce zici tu, ramine de verificat daca sistemul merge si cu un SIM Digi, care e acoperirea la nivel national si in roaming a lui Digi etc. Un abonament de date nelimitat de la unul din cei doi cei mai mari furnizori costa mai mult. Pentru mai multe detalii tehnice, ii puteti contacta pe cei de la Falcon.

Comments are closed.