Federal-Mogul a lansat gama de placute de frana Wagner

1
640

Federal-Mogul a lansat azi pe piata din Romania binecunoscuta gama de placute de frana Wagner. Lansarea a avut loc in cadrul unei conferinte de presa la care au participat Rostislav Psota – Marketing Manager Federal-Mogul, Europa Centrala si de Est, Corneliu Preda -Country Manager Federal-Mogul pentru Romania & Moldova, Gabriel Zane – Marketing Manager, Auto Total si František Kepka – Technical Manager Federal-Mogul.

Cu o tradiţie de peste 110 ani, marca Wagner este, practic, sinonimă cu inovatia în sistemul de frânare. Cele aproximativ 150 de brevete cu acest nume acoperă aproape orice componentă dintr-un sistem de frânare pentru vehicule uşoare sau comerciale.

Initiativa susţine angajamentul Federal-Mogul de a ajuta distribuitorii şi atelierele auto să profite de fiecare oportunitate de reparaţie a frânelor. Spre deosebire de alte oferte din gama medie a plăcutelor de frână, noul program Wagner combină una dintre cele mai fiabile mărci de pe piaţa mondială cu o varietate de materiale de fricţiune şi modele de plăcuţe eficiente şi exclusive.

Silvano Veglia, director pentru produse de frânare la Federal-Mogul Europa, Orientul Mijlociu şi Africa a declarat „Niciun alt furnizor pentru OE sau aftermarket nu poate egala calitatea, performanţa şi valoarea reprezentate în portofoliul global de frânare al Federal-Mogul”. „Marca noastră Ferodo – preferata OE – este prima alegere a clienţilor care caută cea mai bună soluţie de frânare. Noua gamă de plăcute Wagner va oferi o alternativă excelentă pentru clienţii sensibili la preţ, care necesită totuşi o reparaţie de înaltă calitate.”

Una dintre cele mai populare alegeri ale consumatorilor si mecanicilor din America de Nord, gama de plăcuţe Wagner™ cuprinde peste 20 de materiale de fricţiune avansate, adaptate perfect la cerinţele unice ale fiecărui model de autovehicul. Fiecare plăcută Wagner este proiectată pentru a oferi performantă de frânare superioară şi rezistentă excelentă la încălzire, într-o varietate de condiţii de utilizare. Plăcuţele aprobate R90 au plăcile de bază executate la cote şi forme foarte precise, ceea ce asigură o aşezare perfectă în etrier. Această însuşire asigură un zgomot redus la  frânare, o puterea excelentă de oprire şi o durată lungă de viaţă a plăcuţelor. Pentru a facilita reparaţiile, Federal-Mogul ambalează fiecare produs Wagner cu accesoriile şi echipamentele necesare unei reparatii rapide şi sigure.

Veglia a precizat: „Prin alegerea plăcuţelor de frână Wagner, atelierele nu vor fi nevoite să coboare nivelul de calitate optând pentru un produs inferior care ar reduce gradul de loialitate și satisfactie al clientilor lor. Fiecare plăcuţă Wagner este proiectată şi fabricată conform facilităţilor ultramoderne ale Federal-Mogul şi satisface cerinţele noastre stricte de control al calităţii, la standard OE.”

Tot in cadrul conferintei, Gabriel Zane, Marketing Manager Auto Total a prezentat noua promotie Ferodo destinata service-urilor si magazinelor de piese auto. Concurand intre 7 aprilie si 7 iulie intr-un joc de curse online, participantii au ocazia sa castige ipad-uri, iphone-uri, un weekend de lux la Monaco sau, marele premiu, un Fiat Abarth 500.

Comments are closed.