Formula 1 2010. Marea revenire.

3
282

Nu m-a mai interesat de multa vreme F1. Cel putin, nu ca pe vremuri. Am mai urmarit cateva curse din sezonul trecut, am mai citit ceva stiri, am urmarit in parte zvonurile si scandalurile dar… nu ca acum cativa ani.

Parca se pierduse ceva pe drum, parca farmecul se evaporase, parca F1 nu mai era “marele spectacol” ci “micul circ” ce ajungea in vizita in diferite orase, incurca traficul si-apoi pleca mai departe in liniste.

O perioada am crezut ca e doar un punct de vedere subiectiv, doar o parere razleata de-a mea. Apoi am vazut ca, de fiecare data cand ieseam la bere, se vorbea despre WRC, despre noile modele sport aruncate pe piata de diferite brand-uri, despre lumea auto se vorbea in continuare dar despre F1 se vorbea arareori.

Eh, iata ca se schimba treaba, sau cel putin eu asa simt.

Sezonul 2010 al F1 pare parca mai dinamic ca oricare altul din anii precedenti. In parte este marea furtuna mediatica ce se starneste inaintea fiecarui sezon, in parte este vorba de revenirea lui Michael Schumacher, in parte despre noile echipe intrate in concurs (Lotus in F1?! Interesant…)… sunt mai multi factori ce-au intors din nou privirea supra Formulei 1, si-asta o aud din mai multe parti.

Nu stiu voi, dar eu… voi urmari acest sezon de la cap la coada. Am inceput deja sa sun lumea si sa vedem cum facem sa ne organizam pentru a merge la cele 3 etape care se vor desfasura ceva mai aproape de noi, Germania, Turcia si Ungaria.

Pana atunci, inaugurez rubrica de F1 de pe garajul.ro, daca aveti chef de un pahar de vorba pe tema asta… va mai astept pe-aici!

3 COMMENTS

  1. Sezonul 2010 se anunta intr-adevar promitator cu revenirea lui Schumacher(cine s-ar fi gandit ca la Mercedes :O) si a echipei Lotus, dar ma indoiesc ca spectacolul o sa se ridice la ce a fost odinioara.
    Mie mi se pare ca Formula 1 nu mai e ce a fost de cand a iesit Mika Hakkinen din competitie si nu cred ca in sezonul curent o sa se ridice cineva la nivelul lui Schumacher.

  2. Uite, tu o legi in primul rand de Mika, eu leg problema si de Schumi si de Mika, si inca ceva variabile prost manageriate de Ecclestone & Comp.
    Si da, sunt de acord cu tine ca sansele mari sunt de partea unui spectacol mai slab, dar totusi premisele sunt mult mai bune decat in anii precedenti.

    Cat despre Schumi… cred ca va fi mai spectaculos sa-l vedem, avand experienta de acum, incercand sa ridice o echipa medie, decat sa defileze cursa-de-cursa in fruntea plutonului pilotand o masina aproape perfecta… nu?

  3. Revenirea lui Schumacher este spectaculoasa. Mai ales in contextul in care va pilota pt Mercedes (echipa mea de “suflet”). Sper masina sa-l ajute si sa vedem din nou steaua in trei colturi stralucind pe podium.

Comments are closed.