Montezemolo Prim Ministru?

0
288

Data de 16 decembrie ar putea fi una monumentala pentru Luca di Montezemolo. Potrivit celor scrise de comentatorul francez Jean-Louis Moncet in rubrica sa din Auto Plus, presedintele Ferrari a chemat jurnalisti la Fiorano pe 16 decembrie.

Moncet s-a intrebat ce anunt va face Montezemolo. Speculatiile indica o discutie despre echipa de Formula 1 si posibile modificari la nivel de management.

Dar “poate va discuta despre politica”, a adaugat comentatorul francez. Si celebrul italian de 63 de ani a aparut in presa din tara sa natala in legatura cu posibila inlocuire a actualului prim ministru Silvio Berlusconi. “Ar putea utiliza notorietatea sa din lumea afacerilor pentru a accede in politica, precum Berlusconi la inceputul anilor ’90” scria intr-unul dintre articole.

Ceea ce alimenteaza aceste zvonuri este faptul ca intalnirea cu presa programata de Montezemolo va avea loc la doar doua zile dupa votul de incredere la care va fi supus Berlusconi in parlamentul italian, ce ar putea da jos guvernul. Totodata Daily Telegraph l-a citat pe Montezemolo spunand despre prim ministrul italian: “Spectacolul solo s-a terminat”.