Harta dinamica a lucrarilor rutiere din Romania

0
372

In plin sezon de concedii, HotNews.ro si ESRI Romania au realizat harta lucrarilor ce se desfasoara pe drumurile din Romania. Scopul serviciului este de a le oferi cititorilor HotNews.ro o harta cat mai actualizata cu informatiile oficiale privind lucrarile de pe marile artere rutiere din tara, dar mai ales cu informatiile din teren venite de la utilizatori.

Harta dinamica va fi mereu pe prima pagina a site-ului si va fi actualiza constant. Majoritatea informatiilor de pe harta provin din surse oficiale (CNADNR, InfoTrafic), dar cititorii HotNews.ro sunt rugati sa contribuie si ei fie cu informatii privind alte lucrari sau blocaje majore, fie cu detalii despre lucrarile care sunt deja publicate pe harta.

Harta contine problemele si blocajele de pe principalele artere din tara si trateaza lucrarile de amploare. Nu vom ignora lucrarile/problemele semnalate pe artere si sosele secundare (drumuri judetene sau strazi din orase), atata timp cat acestea sunt de amploare si afecteaza puternic traficul din zona.

Pentru a semnala o problema, cititorii HotNews.ro pot lasa un comentariu la sfarsitul acestui articol. Totodata acestia pot trimite si fotografii de la fata locului.

HotNews.ro mentioneaza ca nu are pretentia de a fi realizat o harta completa a lucrarilor. Harta va fi in curand disponibila si pentru versiunea de mobil si smartphone.

Via: HotNews.ro