Red Bull Night Race – Fa un pit stop la Player Summer Club

0
255

Esti fan Formula 1? Ti-ai dorit intotdeauna sa faci parte din echipa de pit stop? Vrei sa experimentezi viteza cu care mecanicii reusesc sa schimbe pneurile monospotului in doar cateva secunde? Atunci trebuie sa fii prezent miercuri, 24 august, incepand cu ora 23.00, in Player Summer Club din Bucuresti pentru a participa la Red Bull Night Race – o intrecere de 2 la 2 a celor mai priceputi si indemanatici “tehnicieni”.

Daca ti-am trezit interesul, atunci ia-ti un prieten si vino sa-ti testezi rapiditatea pe un monopost de Formula 1 – Red Bull Racing. Inscrierile se fac la fata locului. Echipele cu cei mai buni timpi vor urca bineinteles pe podium si vor primii premii surpriza. Ca orice victorie adevarata, si aceasta va fi sarbatorita cu sampanie din plin.

Asadar, pe 24 august, Player Summer Club se va transforma intr-un adevarat “circuit” de Formula 1, in care design-ul contemporan se va imbina perfect cu materialele high-tech si elementele vizuale. Distractia, muzica si voia buna vor fi la ele acasa, ca orice seara la Player Summer Club.

 

Salutam initiativa Red Bull si va invitam sa luati parte la acest eveniment dedicat Marelui Circ.