Lansare CHIC: Citroen DS4 a sosit in Romania

0
750

CITROËN Romania a lansat oficial si in tara noastra mult asteptatul model DS4, al doilea reprezentant al gamei cu aspiratii premium, Distinctive Spirit – DS. Debutul din Club White, organizat in inconfundabilul stil high-life cu care Citroen ne-a obisnuit in ultimii ani,  a avut ca tema conceptul campaniei publicitare a noului model – CITROËN DS4, masina celor care refuza compromisul, intr-un cuvant masina Anti « YES-Man ».

Cabral si Andreea Patrascu, Razvan si Dani, Dana Rogoz si Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Melania Medeleanu sau membrii trupei HI-Q Florin Grozea si Mihai Sturzu au fost doar cativa dintre cei peste 350 de invitati speciali prezenti la lansare. Dupa eveniment, Cabral a plecat acasa la volanul unui superb exemplar alb, devenind astfel primul posesor de DS4 din Romania.

Designul noului DS4 este un mix reusit intre elemente stilistice preluate de la ultimele modele si concepte Citroen, fiind in acelasi timp chic, sportiv si high-tech. Noul model aduce un aer proaspat in gama Citroen, beneficiind de un nivel superior de calitate a finisajelor interioare, dar si de alura inedita a unui coupe cu patru usi inaltat, o combinatie unica intre sportivitate si robustetea specificica unui SUV, totul intr-un pachet compact, de 4.27m (lungime), 1.81m (latime) & 1.53m (inaltime).

Potentialii clienti ai noului DS4 vor avea la dispozitie cinci feluri de combinatii de piele pentru scaune, inclusiv optiunea de a folosi doua culori. Modelele cu echipare superioara beneficiaza de piele Club Habana pe bord si pe fetele usilor, complerate de modelul tip “bratara de ceas” al scaunelor.

Rivalul de temut al Alfei Giulietta are preturi cuprinse intre 19.890 euro si 27.890 euro, inclusiv TVA.

Citroen DS4 este disponibil în 3 niveluri de echipare – Chic, So Chic şi Sport Chic si cinci variante de motorizari, trei pe benzina (motorul de 1.6 litri, dezvoltat in colaborare cu BMW, in versiunea aspirata de 120cp si cele doua variante turbo, de 155cp si 200cp) si doua diesel (1.6 HDi 110cp sau 2.0 HDi 160cp). Toate motoarele sunt disponibile cu cutii de viteze manuale si automate in sase rapoarte. DS4 este dotat standard cu ABS, EBD si EBA, dar si cu ESP si controlul tractiunii.

Noul CITROËN DS4 poate fi testat in acest weekend, 2-3 iulie, in cadrul operatiunii Porti Deschise, la toti dealerii Citroën din tara.