Mercedes-Benz anunta preturile noului CLS Shooting Brake in Romania

0
2447
La citeva saptamini de la prezentarea detaliilor oficiale despre noul Mercedes CLS Shooting Brake, importatorul Mercedes-Benz în România a anunţat preţurile noului CLS Shooting Brake pentru piata din Romania. Astfel gama CLS Shooting Brake porneste de la un pret de 64.356 euro cu TVA inclus pentru versiunea CLS 250 CDI Shooting Brake. Aceasta versiune dezvoltă 204 CP şi are un consum mediu declarat de 5.3 litri la sută. La polul opus, cea mai scumpa varianta este bineinteles CLS 63 AMG Shooting Brake care are un pret de pornire de 122.450 euro cu TVA inclus. Modelul este disponibil in configuratorul Mercedes-Benz si poate fi comandat pe piaţa din România. 
Pentru iubitorii motorizarilor pe benzina, cea mai ieftina versiune alimentata cu acest carburant, CLS 350 Shooting Brake, porneste de la un pret de 69.254 euro cu TVA inclus si ofera 306 CP.
Pe lângă versiunile menţionate mai sus, oferta mai cuprinde două motorizări si anume 350 CDI (265 CP) şi 500  (cu V8 biturbo de 408 CP), ambele disponibile şi cu sistemul de tracţiune integrală 4Matic.
Mercedes-Benz oferă pentru CLS Shooting Brake un sistem de servodirecţie electric care are mai multe moduri de operare, oferind posibilitatea schimbării feedback-ului şi a reacţiilor direcţiei în funcţie de preferinţele şoferului. De asemenea, ca si la CLS, sunt disponibile optional blocurile optice full LED incluzind 71 de LED-uri, care au reprezentat o premieră în industria auto la momentul lansarii modelului CLS cu 4 usi si au fost alese de 95% dintre clienţi. Sistemul full LED îi conferă lui CLS un aspect deosebit şi peformanţe excelente la iluminare, lumina generată de un LED fiind apropiată de cea a luminei degajate de Soare. In plus, un LED are o medie de viaţă de 10.000 de ore de funcţionare, de cinci ori mai mult decât un bec xenon.